Domov / Glasba / Flora – Pijana od ljubezni

Flora – Pijana od ljubezni

Flora Ema je v glasbeni svet vstopila s sodelovanjem v oddaji Misija Evrovizija. Vsako nedeljo se je dokazovala z novo skladbo in končala na 5. mestu. Po Misiji Evroviziji je sledilo kar nekaj nastopov in kasneje je skupaj s tremi člani skupine Orlek ustanovila skupino Flora&Paris, s katero je izdala svojo prvo ploščo Jutranja Rosa, a je sodelovanje v letu 2015 zaradi študijskih obveznosti na Dunaju prekinila.

Iz ljubezni do muzikalov se je poleti 2016 udeležila programa West End On Demand Musical Theatre Summer Academy v Londonu, kjer je izpopolnjevala svoje znanje v igri, plesu in petju. V letu 2017 je prejela veliko priložnost, ko je dobila glavno vlogo v muzikalu Vesna, ki je od svoje premiere junija doživela že več kot 40 uspešnih ponovitev, tako v Sloveniji, kot tudi v tujini.

Začetek svoje solo poti je že nakazala s pesmijo »Ta tvoj lepi nasmeh«, ki jo je izdala maja letos. Na letošnji Slovenski Popevki pa se je prvič predstavila tudi kot soavtorica s skladbo »Pijana od ljubezni«, za katero je napisala besedilo.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PETEK, 15. FEBRUAR 2019

OVEN Pred vami je večja prelomnica. Končno, zadnji čas je, da se zadeve začnejo premikati …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.