Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 4. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 4. OKTOBER 2018

OVEN

V trenutku lahko reagirate zelo ognjevito in s tem prestrašite tudi tiste, ki bi želeli, da ostanejo na svojem mestu. Potruditi se morate za večjo sistematičnost v svojem delovanju. Čakajo vas odločilne urice za poslovno področje.

BIK

Izkoristite presežek energije s tem, da se bolj osredotočite na ljubezensko področje. Imeli boste odlično priložnost dokazati sebi in vam, da ste človek časti. Pred vami je nepričakovana pot.

DVOJČKA

Držati se morate prvotnega načrta, saj bo v nasprotnem primeru vaša energija razpršena, vi sami pa nemočni in brez pravega elana. Pomoč, ki ste jo v preteklosti tako zelo potrebovali bo prišla nenadoma.

RAK

Oseba, ki se vam bo skušala približati ima neke posebne odlike in zasanjano boste gledali v nov dan. Vaša koncentracija bo zaradi tega malo motena, zato se pripravite in delujte v skladu s svojim prepričanjem.

LEV

Nikar si na svoja ramena ne nalagajte še dodatnega bremena, saj potrebujete trenutek ali dva, da zadihate. Nihče ne zmore biti bitke na dveh bojnih poljih. To seveda ne velja samo za poslovno področje, ampak tudi za ljubezen in za čustva.

DEVICA

Z začudenjem boste opazovali nekoga iz svoje okolice in ne boste razumeli, kako je mogoče, da so ljudje tako samosvoji. Umaknili se boste v ozadje in si spretno pridobivali točke zase. Tudi v molku je del modrosti.

TEHTNICA

Že dolgo imate občutek, da je pred vami prelomno obdobje, v katerem se bo marsikaj spremenilo. Zadeve se bodo sunkovito premikale v želene smeri, zato ni potrebno skrbeti za vašo prihodnost.

ŠKORPIJON

Z odrezavim vedenjem si lahko nakopljete samo kakšnega sovražnika več, pa še v slabo voljo lahko spravite sami sebe. Popoldanske urice namenite tisti lepši plati življenja. Ogrelo vam bo srce in tudi dušo.

STRELEC

Sprejeti boste morali odločitev zelo na hitro, ne glede na to, da so vaše misli že usmerjene v nove projekte. Nujno potrebno je, da razrešite najprej stare zadeve, da se lahko oblikujejo nove.

KOZOROG

V nekaterih trenutkih še sami ne boste točno vedeli ne kam in ne kako. Prepustite se toku življenja, naj vas vodi močna energija, ki trenutno vlada v vašem življenju. Bolj si morate zaupati.

VODNAR

Kljub temu, da boste želeli ostati v ozadju neopazni in tiho, vam tokrat ne bo uspelo. Zavzeti morate svoje mesto in jasno in glasno povedati svoje stališče. V ljubezni zaenkrat ne bo sprememb.

RIBI

Ponovno se boste zalotili, da delate račune brez krčmarja. Vaše delovanje mora biti v tem času sistematično, ne smete si dovoliti narediti nobene napake. Mirno in preudarno boste povedali svoje mnenje.

 HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.