Domov / Glasba / Mambo Kings predstavlja novo izpovedno pesem ‘Moje srce’

Mambo Kings predstavlja novo izpovedno pesem ‘Moje srce’

Priljubljena skupina, sinonim za nepozabne zabave tako doma kot tudi v tujini Mambo Kings , predstavlja novo avtorsko pesem ‘Moje srce‘.

Mambo Kings zadnja leta poslušalce navdušuje z izpovednimi avtorskimi skladbami, kot sta ‘Balerina’ in ‘Romeo in Julija’, ki sta osvojili najvišje vrhove radijskih lestvic kot tudi zavidljive oglede na Youtube. Skupina tudi tokrat predstavlja novo ljubezensko zgodbo s preobratom, ki ga od skupine v kateri je doma le dobra volja, nihče ni pričakoval. Nova romantična skladba ‘Moje srce‘, pod katero se kot soavtor besedila ob Roku Lunačku podpisuje tudi pevec in klaviaturist skupine, Aleš Bartol, pripoveduje o zaljubljeni naivnosti, o zaslepljeni in popolni predaji ljubljeni osebi, ki žal ne čuti enako.

Pesem in video predstavljata mojo generacijo fantov oziroma danes že odraslih moških, ki smo bili vzgajani v duhu, da mora biti fant močan, nepopustljiv in nezlomljiv, na čustva pa je najbolje pozabiti. Moški smo zato nezmožnost skrivanja čustev ob neuspešnem dvorjenju puncam ali dokončne izgube ljubezni, vse občutke klišejsko skrili pod moški ego. Bolečino ega pa je okolici enostavno prodati, vsi jo kupijo. Vednar spet le do določene meje. Premalo govorimo o tem, pa vendar moramo se zavedati, da tudi moška čustva nenapovedano izbruhnejo na planoki so lahko tudi pogubna,” je o novi pesmi povedal Bartol in nadaljeval: “V novi skladbi sem želel povedati, da tudi moško srce krvavi. Tudi moškim ugasnejo sanje ob izgubi ljubljene osebe. Tudi moški se trudimo ohraniti odnose čeprav kdaj sebi v škodo. Tudi moški potrebujemo ‘sigurnost’ in potrditev da je ona, ki je moja izbranka in moja ljubezen, ‘moja za vedno’.

Priljubljena skupina je videospot snemala v Ljubljani in njeni okolici, glavno žensko vlogo je ob članih skupine odigrala priljubljena vlogarka Lea Mederal Gams.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

24.Božično novoletni koncert Godbe Stična

Minuli konec tedna je godba Stična pripravila 24.božično novoletni koncert, na katerem so gostili skupino …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.