Domov / Uncategorized / HOROSKOP ZA PONEDELJEK 8. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK 8. OKTOBER 2018

OVEN

Vaše razmišljanje se bo sukalo okoli ljubezni. Če ste še sami, je ta del jeseni več kot idealen za pričetek nove ljubezenske zveze. Vezani pa boste znali resnično uživati v svoji ljubezni.

BIK

Prekipevali boste od energije in poslovno boste zelo uspešni. Na ljubezenskem področju vam svetujem več potrpežljivosti. Sicer pa boste želi tisto, kar ste pred časom sejali.

DVOJČKA

Urejali boste finančne in denarne zadeve. Situacija ni takšna, kakršna je videti na prvi pogled. Spremembe se bodo dogajale še v tem tednu, zato nikar ne bodite črnogledi.

RAK

Od delovne vneme boste kar poletavali, spremljala vas bo dobra volja, saj vam bo šlo vse kot po maslu. Pomembno je, da greste naravnost proti svojemu cilju.

LEV

Ne spuščajte se v večje investicije, saj to obdobje ni dobro za podvige takšne vrste. Ohranite vse svoje načrte v glavi, uresničili jih boste kasneje, ko vas bo spremljala bolj stabilna finančna situacija.

DEVICA

Ker bo vaša fizična energija visoka, boste izzive sprejemali z dobro voljo in navdušenjem, kljub temu da vas lahko to popelje na neznano področje. Bo pa toliko bolj zanimivo.

TEHTNICA

Mikala vas bo narava, težko boste zdržali dolgo v zaprtih prostorih. Organizirajte si delo tako, da boste vsaj del dneva prosti, da se lahko prepustite svežemu zraku.

ŠKORPIJON

Vsako odmikanje od ustaljenih norm lahko v teh dneh predstavlja določene težave. Držite se svojega ustaljenega ritma, previdnejši bodite tudi pri dajanju izjav.

STRELEC

Bolje se organizirajte, da boste uspeli vse narediti. V nasprotnem primeru vam grozi zmešnjava. Tega si ne morete in ne smete privoščiti.

KOZOROG

Zadeva ni tako nemogoča kot je videti na prvi pogled. Čustveno zmedo boste na vsak način skušali urediti, kar vam bo težko uspelo. Posvetite se tistemu, kar je najbolj pereče.

VODNAR

Končno boste spoznali, kaj je pravo prijateljstvo. Prišlo bo čisto nepričakovano in se bo dotaknilo vašega srca. Veselili se boste sprehodov v dvoje in druženja.

RIBI

Ne zanemarite prijateljev zaradi povečanih obveznosti. Prišel bo čas, ko boste prosti in drugi ne bodo imeli čas za vas. Pogovorite se s partnerjem o zadevi, ki leži med vama.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Ločevanje odpadkov na pokopališčih na Igu

Občina Ig na območju občine upravlja s pokopališčih Ig, Golo, Tomišelj in Kurešček. Odpadke s pokopališč  …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.