Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO 1O. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA SREDO 1O. OKTOBER 2018

OVEN

Nekdo bo pokazal tisto plat obraza, ki je do sedaj še niste spoznali. Ni bojazni za preplah, saj končno to sploh ne bo slabo. Nad novostmi boste navdušeni.

BIK

Vaša trma vam resnično ni v čast. Skušajte ravnati drugače, kot vam narekujejo trenutne okoliščine. Naj vas zdrav razum prepriča, da boste bolj kompromisni in prilagodljivi.

DVOJČKA

Čaka vas veliko drobnih opravkov, da boste lahko uspešno uredili enega velikega, ki se ga lahko samo veselite. Prihodnje dni boste preživeli precej drugače, kot ste vajeni. Naj živijo spremembe!

RAK

Če se boste prepustili dogodkom brez bojazni kam vas vodijo, vas čaka zelo zanimiv in lep dan. Pustite torej dvome in pomisleke na strani, naj se v vas prebudi avanturističen duh.

LEV

Napovedani obisk vam bo prinesel veliko več zadovoljstva, kot si lahko mislite. Spremenili boste svoje trdno zakoreninjeno mnenje, kar pa pri vas kar nekaj šteje, saj si zlepa ne premislite.

DEVICA

Pridni in delovni boste. Malce popazite na svoje zdravstveno stanje, saj vam lahko slabše počutje prepreči vaše prihodnje načrte. Še vedno vam bo nekaj odmevalo v spominu, uresničite tudi to!

TEHTNICA

Zaradi nepričakovanega komplimenta boste sprva šokirani, kasneje, ko boste uspeli o tem razmisliti, pa vam bo vse skupaj postalo celo všeč. Vaša samozavest bo kar narasla.

ŠKORPIJON

V veliki meri boste spremenili svoj odnos, kar bo naletelo na pozitiven odziv. Sprva boste deležni dodatnih vprašanj, kasneje pa se bodo dvomi razkadili. Vse skupaj bo šlo v obojestransko korist.

STRELEC

Uspeli se boste imenitno zabavati, ob tem pa boste imeli opravljeno tudi vso delo. Nastopil je idealen čas, da si opomorete od preteklih naporov in zadihate bolj sproščeno.

KOZOROG

Nečemu se boste mogli odreči, takšno odločitev pa vam bo težko sprejeti. Vendar drugače ne bo šlo, saj veste »enkrat izgubimo, drugič dobimo«. Tokrat bo to veljalo tudi za vas.

VODNAR

Nekoga ne boste spustili iz oči, saj vam bo ta oseba prebudila zanimanje. Potrebno bo kar nekaj spretnosti in manevriranja, da boste uspeli vzpostaviti prvi kontakt.

RIBI

Časa imate dovolj, zato se prenehajte obnašati, kot da je danes zadnji dan. S svojo nervozo lahko spravljate ob živce tudi ljudi okoli sebe. Umirite se in delujte bolj racionalno.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Osrednje praznovanje 110 let PGD Grosuplje

Prostovoljno gasilsko društvo Grosuplje jutri ob17ih pripravlja osrednje praznovanje 100 letnice delovanja pred Gasilskim centrom …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.