Domov / Glasba / HARMONK’N’ROLL ima novo skladbo ‘Gremo ekipa!’

HARMONK’N’ROLL ima novo skladbo ‘Gremo ekipa!’

Skupina Harmonk’N’Roll predstavlja svojo novo skladbo ‘Gremo ekipa!’. Zabavna in žurerska skladba je posvečena njihovim zvestim poslušalcem, ki jim stojijo ob strani in z njimi žurajo že dobrih 10 let.

Skupina Harmonk’N’Roll je lani upihnila že 10 svečko na torti, a fantje pravijo, da še ne mislijo počivati: ”Gremo ekipa! je skladba, ki je kot nalašč za naše nastope. Smo izredno živahen bend, ki veliko nastopa vsak vikend in prav zato nismo želeli preveč filozofirati, ampak narediti skladbo, ki je za žur, za mlade in mlade po srcu”, pravi pevec skupine Nejc Fabjan. Pod skladbo se je podpisal eden od najbolj iskanih avtorjev pri nas, Rok Lunaček. Za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Blaž Hribar.

Za skladbo so posneli tudi videospot, ki prikazuje rutino banda, ko se odpravlja na nastope: ”No, bazena ravno ni na koncertih, pa tudi dekleta ravno niso v kopalkah (smeh). Ampak, tudi na koncerte spakiramo opremo v kombi ali avto, nato pa gasa na oder in žur do jutranjih ur; kot se to zgodi v videospotu,” dodajajo fantje. Za videospot je poskrbel odlični Nik Čebulec, ki ni imel težkega dela, saj so v spotu posneli tisto, kar fantje počnejo vsak vikend – igrajo in zabavajo ter se poleg tega zabavajo še sami.

”Veseli smo, da lahko počnemo, kar počnemo. Nismo zakomplicirana ekipa. Radi imamo življenje, radi nastopamo in razveseljujemo ljudi. V resnici smo srečni, ko smo skupaj na odru in ekipa pod odrom poje in žura z nami. Ni lepšega,” in še dodajo: ”Harmonk’N’Roll bo vedno to, kar piše že v našem imenu – skupina, ki špila tako narodnozabavno glasbo kot tudi rokenrol. Hvala vsem za krasnih 10+ let! Obljubimo, da gremo dalje, dokler bo z nami takšna ekipa. Gremo ekipa!”

Informacije o koncertih skupine Harmonk’N’Roll lahko najdete na njihovi Facebook strani.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.