Domov / Zabavno / HOROSKOP – SOBOTA, 20. 10. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 20. 10. 2018

OVEN

Če se želite izogniti neljubim razpravam s tistimi, ki razmišljajo popolnoma drugače od vas, ukrepajte takoj. Tako predvidljivi so, da je že kar smešno.

BIK

Na velika odstopanja tako ali tako niste nikoli pripravljeni in tudi tokrat se to ne bo zgodilo. Čutili boste potrebo po večji svobodi, zato si boste dan organizirali malce po svoji izbiri.

DVOJČKA

Bolj pasivno kot aktivno boste opazovali, kaj se dogaja okoli vas. Vaša koncentracija in pripravljenost za konkretno akcijo bosta bolj na minimumu. Počivajte, lenarite in si nabirajte novih moči!

RAK

Imeli boste občutek, da je zadnji čas, da imate tudi vi kdaj zadnjo besedo. Seveda lahko naletite na nasprotovanje in odpor. Vsekakor se boste obnašali drugače kot sicer, kar bo samo plus.

LEV

Pripravljeni boste na kakšno pustolovščino, čeprav boste vedeli, da neke posebne prihodnosti nima. Je pa to odlična varianta, da vam razbije monotonost in prinese svežino v ta dan.

DEVICA

Energije je dovolj, še več jo imate na zalogi, vi pa ne veste, česa bi se lotili in kaj bi počeli. Naredite dober načrt in se ga skušajte držati. Ob koncu dneva boste zagotovo zadovoljni.

TEHTNICA

Kar nekaj dogodkov vas bo spodbujalo, da boste zelo intenzivno razmišljali, če ste na pravi poti s svojimi odločitvami. Še vedno niste rekli zadnje besede, naredili zadnjega koraka.

ŠKORPIJON

Medsebojni odnosi so kot živo bitje, tokrat bodo še posebej razgibani. Možne so tudi igrice takšne in drugačne vrste, vendar jih boste s pomočjo svoje ostre intuicije takoj spregledali.

STRELEC

Finančna situacije, zaradi katere vas zadnje čase tako skrbi, postaja vedno bolj stabilna in prihodnost bo vedno bolj varna. Ne bodite ves čas na preži, znati se morate tudi odklopiti in sprostiti.

KOZOROG

Nekdo neprestano misli na vas in nova srečanja lahko imajo pridih pravcate romantike. Vprašanje je, kako vam bo to ugajalo v prihodnje, saj se lahko lastnih čustev celo ustrašite.

VODNAR

Vzemite si čas zase, ne sprejmite ponudbe, ki vam bo ponujena, saj je to korak nazaj. Mogoče bi bilo res bolj lagodno in enostavno, vendar mora iti vaša pot v obratno smer.

RIBI

Predvidevajte, opazujte in načrtujte s pomočjo svoje izostrene intuicije. Ravno zaradi svojih skrbi boste imeli izostreno vizijo o prihodnosti, kar izkoristite.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.