Domov / Glasba / Domen Kumer predstavlja izpovedno pesem, Nisva prva niti zadnja

Domen Kumer predstavlja izpovedno pesem, Nisva prva niti zadnja

Priljubljen slovenski pevec, ki je v glasbeni karieri nanizal veliko število uspešnic in domov odnesel zavidljivo število glasbenih nagrad, se je po pet letnem glasbenem premoru letos vrnil v radijski eter in na koncertne odre.

Domen Kumer je s poletnim remiksom svojih največjih uspešnic, ‘Summer Mix‘, napovedal nove pesmi in nove zgodbe, tako je glasbenik že v  jesen zakorakal s plesnimi ritmi romantične skladbe ‘Nisva prva niti zadnja‘, za katero je posnel tudi videospot v čudoviti vili ob morju.

Pod režijo videa se podpisuje Niko Karo, ki je odlično ujel usodno ljubezensko zgodbo para, ki se takoj začuti in ve da bo njuna zgodba trajala večno, oziroma kot pravi skladba ‘vesta, da je to – TO‘. O novi pesmi je Domen Kumer povedal: “Vsak, ki me vsaj malo pozna ve, da kljub temu, da iz mene lahko privre “nekaj tisoč besed na minuto”, nastopi tišina, ko moram na papir izliti svoja čustva … Še težje pa se znajdem v ‘tujih’ besedilih, zato je ta pesem, ki jo delim z vami, tako posebna. Rok Lunaček me je ‘našel’ ne da bi me zares poznal. Mogoče, ker je bistvo prave ljubezni v tem “da je to – TO“?

Pri ustvarjanju novega glasbenega projekta je Domen Kumer k sodelovanju povabil le vrhunska imena v svetu glasbe pri nas. Avtor besedila je en najbolj iskanih avtorjev Rok Lunaček, pod glasbeni del pa se podpisuje Krešimir Tomec.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.