Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 26. OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 26. OKTOBER 2018

OVEN

Občasno boste sicer še malce razdražljivi, posebej tedaj, ko vam bodo drugi postavljali pogoje, vendar se umirjate in približujete uresničitvi večine svojih želja.

BIK

Veliko boste razmišljali o ljubezni in vaše čustveno življenje bo doživelo pravo renesanso. Pretekli dogodki so vas nekoliko izčrpali in pravilno je, da ste si zastavili nove pristope.

DVOJČKA

Zdaj je čas, ko boste pričeli ubirati sadove preteklih pretresov. Sicer ste to vedeli že pred tem, vendar je bilo čakanje tisto, ki vas je spravljalo občasno ob živce.

RAK

Soočeni boste s številnimi razhajanji, vendar dovolite času, da vse skupaj dobi drugačno razsežnost in vsebino, ne hitite. Vzemite si dovolj časa za premislek.

LEV

Tudi danes ne boste mirovali. Polni boste idej, adrenalina in želje po novih izzivih. Misli vam bodo uhajale na vse strani. Vaše organizacijske sposobnosti bodo prišle še posebej do izraza.

DEVICA

Vseh zamisli, ki se vam bodo porodile, ne boste mogli sproti udejanjiti, zato jih pospravite po predalčkih in se jih lotevajte postopno. Odlično vam bo šlo.

TEHTNICA

Ne boste se navduševali nad tistim, kar spravlja večino ljudi v zanos. Vaši kriteriji bodo tokrat drugačni. Nič hudega, tudi sicer velikokrat izstopate s svojim izbranim okusom.

ŠKORPIJON

Poskušali boste iti preko lastnih zmogljivosti, kar se vam odsvetuje. Držite se ustaljenih pravil in vzorcev, ne delajte revolucije tam, kjer to ni potrebno.

STRELEC

Najbolj prav boste ravnali, če si boste vsak dan privoščili organiziran počitek. Ne iščite izgovorov, da nimate časa in da ste za vse sami. Če zmorete ostalo, boste zmogli tudi to.

KOZOROG

Neko spodbudo boste dobili, vendar vam bo trenutno to premalo. Hoteli boste bistveno več, vendar v tem trenutku okoliščine tega ne dopuščajo.

VODNAR

V kratkem pričakujte povabilo osebe, ki vam je ljuba. Dobro se boste imeli, poklepetali in izmenjali novice. Čutili boste nov, svež val energije.

RIBI

Za vse ste skrbno poskrbeli, poskrbite še za nekaj romantičnih trenutkov v ljubezni. Ustvarite pravo vzdušje in partnerja boste očarali s svojo pobudo.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.