Domov / Zabavno / HOROSKOP – SOBOTA, 03. 11. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 03. 11. 2018

OVEN

Ne jezite se zaradi zamude, ohranite mirno kri, na koncu bo vse dobro. Znanka vam zavida, najbolje bo, če ignorirate njeno negativnost. Mogoče boste imeli malce slabe vesti zaradi osebe, ki buri vašo domišljijo.

BIK

Ovire in težave lahko pričakujete pri dogovarjanju, vendar se bo tudi to uredilo. S pomembno odločitvijo počakajte, čas ni najbolj ugoden za spremembe. Najbolje se boste počutili doma.

DVOJČKA

Nekdo čaka, da storite napako. Ne boste mu ustregli. Svojo prihodnost boste gradili tudi na osebi, ki ji zaupate. Vaša moč bo v skupnem delovanju, kar bo nekaj novega tudi za vas.

RAK

V tem času se boste veliko ukvarjali s čustveno platjo svojega življenja. Novo znanstvo vas vznemirja, saj ne veste kako se bo razpletlo. Pričakujete lahko vse najlepše.

LEV

Visoko dvignite glavo, saj ste dosegli velik uspeh. Veliko ljudi vam zavida vaše sposobnosti in vas želi tudi posnemati. Tudi v prihodnje bodite dober vzgled drugim.

DEVICA

Partner vas bo prijetno presenetil, vendar se boste morali zaradi stiske s časom odpovedati prijetni zadevi. Nič hudega, povabilo bo ostalo aktualno tudi v prihodnjih dneh.

TEHTNICA

Občutek imate, da ste storili napako in da niste bili dovolj premišljeni. Nima smisla, da se obtožujete, saj gre za splet nesrečnih okoliščin. Še vedno lahko pričakujete razrešitev stanja.

ŠKORPIJON

Čakate novice, ki jih ni in ni. Dobro preverite vse informacije in ne ukrepajte dokler vam ne bo vse jasno. Še vedno se bo vse odvijalo prepočasi, kar vas bo spravljalo ob dobro voljo.

STRELEC

Ne izgubljajte energije z malenkostmi. S preudarnim ravnanjem se lahko izognete konfliktni situaciji. Ne odzovite se preveč silovito, trudite se za zmernost na vseh področjih.

KOZOROG

Prijatelj vas bo prijetno presenetil, zabavali se boste tudi v družbi. Iz dneva v dan se boste počutili bolje. Zdaj prihaja po daljšem času obdobje, ki vam je zelo naklonjeno.

VODNAR

Veliko ste naredili, veliko dela vas še čaka. Ne odlašajte z ničemer, vse postorite čim prej. Pritiski se bodo vršili, vendar jim boste kos. Tokrat vas nič ne bo spravilo iz tira.

RIBI

Nekomu ste nekaj obljubili in pričakujte, da boste morali to tudi storiti. Ta izkušnja vam bo šola, da v prihodnje ne boste več tako zelo velikodušni. Tokrat pa se temu ne boste mogli izogniti.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.