Domov / Zabavno / HOROSKOP – NEDELJA, 04. 11. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 04. 11. 2018

OVEN
Energije boste imeli dovolj, ljudje se vam bodo zdeli prijetni, lepi in prijazni ter zabavni, zato boste tudi vi točno takšni. Okoli vas se bodo gnetli prijatelji in znanci.

BIK
Še se boste ukvarjali z nerešenimi zadevami iz zadnjega obdobja. Vedite, da ste sami naredili vse, kar je v vaši moči. Na okoliščine tokrat ne morete vplivati, potrebno bo počakati.

DVOJČKA
Tu pa tam se ozrite, kje je tisto bitje, ki mu v svojem srcu namenjate posebno mesto. Posvetite mu kak posebno pomenljiv pogled, pa bo sreča skoraj, če ne čisto popolna.

RAK
Ker ne gre za tako zelo pomembno stvar, mirne duše preložite probleme za kakšen teden, ko boste bolj prešerne volje. Tedaj boste vse videli v bolj svetli luči.

LEV
Skušajte biti doma več kot po navadi in ugotovili boste, da je lahko neverjetno lepo in zabavno. Dan lahko prijetno mine in večer se bo iztekel v zelo harmoničnem vzdušju.

DEVICA
Dobro vam gre in še se izboljšuje, zato ne pričnite iskati dlako v jajcu. Razmišljanjem v zvezi z denarjem se raje izognite, dokler vam ne bo točno jasno, kaj hočete z njim.

TEHTNICA
Čim bolje izkoristite dneve, ki so pred vami. Če planirate krajši dopust, v miru razmislite kako čim bolj pametno uporabiti denar, ki vas tišči v žepu.

ŠKORPIJON
Naglica ni nikoli dobra. Glejte na svet, posebno tisto okoli sebe, malce prijazneje. Tako boste lažje spregledali drobne napake, ki jih kar mrgoli pri vaših najbližjih, pa tudi vi se boste bolj zavedali svojih.

STRELEC
Po glavi se vam bodo motale stvari, ki z delom nimajo veliko veze. Sprostite se, povabite prijatelje na kakšen prijeten klepet in se prepustite lenarjenju. Potem lahko greste sveži naokoli.

KOZOROG
Razdelite si čas drugače, ko morate biti zbrani in učinkoviti in na preostanek, ko boste lahko po mili volji plavali nad oblaki in počeli tisto, kar vas veseli. Ne bodite razsipni z denarjem!

VODNAR
Če ne veste več kje se vas drži glava, se za trenutek ustavite in razmislite, kako bi se razbremenili. V delo lahko vprežete tudi ostale družinske člane. Nikjer ne piše, da morate biti za vse sami.

RIBI
Pri delu se ne naprezajte preveč. Ni potrebno, da vas spremlja občutek, da morate vse postoriti prav danes. Bodite bolj zmerni, nekaj časa pa namenite tudi bolj prijetnim platem življenja.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.