Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 7. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA SREDO, 7. NOVEMBER 2018

OVEN

V poslovnem smislu boste najlažje delovali, če boste nekoliko ležerni, z nasmehom na ustnicah. Izogibajte se konfliktnih situacij z avtoritativnimi osebami, še posebej ženskega spola.

BIK

Kontrolo, ki jo vedno želite vzpostaviti, boste tokrat težje obdržali. Vedite, da vam je lahko marsikaj, kar menijo drugi, nejasno ali premalo dorečeno. Hoteli boste več podrobnosti.

DVOJČKA

Dovolite idejam in vizijam, da vas poneseta v višine. Tokrat bosta vaši kreativnost in domišljija glavno orožje za dosego še boljših poslovnih rezultatov. Odlično za vas!

RAK

Vsakodnevna rutinska opravila vas bodo izčrpavala, želeli si boste novosti in sprememb. Pri problemih, na katere boste naleteli, boste zrasli, saj boste našli originalne rešitve.

LEV

Ne glede na to, koliko boste naredili, boste imeli občutek, da je to premalo in preslabo. Vaš izredno kritičen odnos do vsega je lahko počasi že moteč, saj tako sami sebi jemljete energijo.

DEVICA

Ključno za vaše ravnanje bo, da se boste znali prilagoditi v vsakem trenutku. Vaša velika zgovornost in neobičajni pristopi vas bodo naredili zelo zanimive za okolico.

TEHTNICA

Intuicija je lahko vaše najboljše orožje. Če boste znali zaupati svojemu notranjemu glasu, se  bo vse odvijalo kot po maslu. Občutki vas vodijo odlično, zato prenehajte dvomiti.

ŠKORPIJON

Težave v dogovarjanju, ki ste jih imeli zadnje dni, stopajo v ozadje. Nekdo in nekaj vam bo pomagalo, da bo marsikaj postalo jasno brez temeljitega razmisleka in analize.

STRELEC

Pripravite se na to, da boste v stiku z ljudmi, ki ne bodo ravno najboljše volje. Pričakujete lahko zamude in zastoje, kar vas lahko spravi še dodatno ob živce. Pripravite se, da ne bo šlo vse gladko.

KOZOROG

Dela vam ne bo manjkalo, pričakujete lahko še dodatne obveznosti ali celo ponudbo za honorarno delo. Vaša sposobnost govora je tokrat izjemno visoka, zato izkoristite tudi to prednost pred drugimi.

VODNAR

Vaš zaslužek bo višji, vendar bodo višji tudi izdatki. Imeli boste občutek, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega se ne morete izviti. Prezaposlenost vas lahko začasno odtuji od bližnjih.

RIBI

Ne dovolite si, da vas en samcat neuspeh potre, da vidite samo črno. Situacija se bo zelo hitro obrnila v popolnoma drugo smer. Pred vami je izredno zanimivo in ugodno obdobje.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.