Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 8. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 8. NOVEMBER 2018

OVEN

Priznanje vam včasih pomeni več kot vse ostalo. Zelo pomembno je, da svojo kreativno energijo vlagate v področja, ki so vam zanimiva. Tako ste na odlični poti do večjega uspeha.

BIK

Čutili boste povečano potrebo po gibanju, zato se potrudite čim več časa preživeti na prostem. Vnela se bo tudi vaša strastna plat narave, zato bo v ljubezni čudovito.

DVOJČKA

Na dan bodo prišle vaše najlepše značajske lastnosti. Ljubezen sama pa vam lahko pričara kar najlepše trenutke. Izžarevali boste posebno privlačnost, kar dobro izkoristite sebi v prid.

RAK

Večkrat se je v zadnjem času tehtnica uspeha že prevesila v vašo korist in tako bo ostajalo večino časa tudi v prihodnje. Če boste le znali vztrajati, si boste pošteno priborili dober položaj.

LEV

Zdaj ni čas za ovinkarjenje in sklepanje kompromisov, ampak za odkrite besede. Povejte končno, kaj vas bremeni in kaj vam leži na duši. Bodite pri tem kar se da obzirni in taktni.

DEVICA

Za dežjem vedno posije sonce in tudi tokrat bo tako. Še preveč vas bodo cenili, ne premalo, kot se to mogoče bojite. Po mili volji se boste lahko prepustili lepim občutkom.

TEHTNICA

V nekaterih trenutkih znate biti prehitri, zato umirite svojega duha. Vse bo prišlo lepo na vrsto kljub temu, da boste imeli občutek, da ste čisto na koncu vsega.

ŠKORPIJON

Ogromno časa boste morali nameniti drugim in njihovim interesom. Imeli boste občutek, da ste onemogočeni in postavljeni pred dejstva. Takšna vloga vam nikoli nI ustrezala in tudi zdaj se ne boste strinjali.

STRELEC

Nekdo vas bo obiskal nenajavljen in to vam bo pokvarilo načrte. Svojo nejevoljo utegnete pokazati precej očitno, kar pa vam lahko zelo zameri partner. Ne obremenjujte se v tolikšni meri.

KOZOROG

Če se že dolgo obotavljate povedati tisto, kar vam leži na duši, lahko to storite danes. Vendar se na pogovor pošteno pripravite. Mimogrede lahko dobite nazaj celo vrsto argumentov.

VODNAR

Mikalo vas bo preživeti dan drugače. Želje in možnosti so seveda različne, vendar lahko kljub temu najdete način, ki bo zanimiv za vse.

Seveda upoštevajte tudi interese drugih.

RIBI

Ponudba, ki jo boste dobili, bo vsekakor zanimiva, čeprav bodo pogoji kar hudi. Kljub temu boste pripravljeni sprejeti izziv. Če ne zaradi drugega, zaradi spremembe, ki vam jo prinaša.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.