Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 14. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA SREDO, 14. NOVEMBER 2018

OVEN

Sporočilo, ki ga boste sprejeli vas bo presenetilo in vam dalo nekaj odličnih misli za vnaprej. Priložnosti vam resnično ne bo zmanjkalo, življenje se vam bo pokazalo v novi, mnogo bolj privlačni luči. Sicer je pa to vaše obdobje!

BIK

Ste tik pred tem, da naredite velik, usoden korak naprej. To, kar ste v prvi tretjini leta gradili, se vam bo tokrat v veliki meri obrestovalo. Bodite le previdni, komu zaupate svoje načrte.

DVOJČKA

Nekdo iz vaše okolice bo naredil močan vpliv na vas. Počutili se boste prijetno, saj bo vaše življenje imelo pridih skrivnostnosti. Živite eno, čutite drugo, doživljate pa nekaj popolnoma tretjega. Ste pravi predstavnik svojega znamenja.

RAK

Vaša energije je povečana, zato se lahko zgodi, da mimogrede izgubite kontrolo nad dogodki. Nikar se  po nepotrebnem ne izpostavljajte ali na vsak način zagovarjate svoja stališča. Bodite v teh dneh predvsem modri.

LEV

Poslušati morate svoj razum in nasvet nekoga, ki vam je blizu. Sami dobro veste, da niste prepričani, ali je vaša pot res pravilna. Kar nekaj sporočil vam prinaša življenje, vi sami morate obrniti samo nov list v življenju.

DEVICA

Nekomu nehote povzročate prave preglavice zaradi svojega ravnanja. Planeti so ugodno položeni za vas, zato se odločite za spremembo. Začeli boste na  novo razmišljati in postavili tudi nekatere omejitve, ki vas bodo osvobodile.

TEHTNICA

Zadovoljni boste zaradi opravljenega dela in deležni mnogo pohval. Koristno bi bilo, da se malce umirite, predvsem zaradi nevarnosti stresa. Denar boste zaslužili in želeli še več. V skromnosti je tudi vrlina.

ŠKORPIJON

Posel je posel, ljubezen pa ljubezen. Nikar vsega skupaj ne zamešajte, kajti kasneje vas lahko boli glava. Očarljivi boste za nasprotni spol, vendar vam tega ne bo mar. Ne bodite svojeglavi.

STRELEC

Tudi, če nimate težav, jih mimogrede ustvarite z vašo nepredvidljivo naravo. Morebiti pa težave potrebujete, da uidete monotoniji. Tokrat vam bo šlo vse po sreči, še celo za ljubezen si boste vzeli več časa.

KOZOROG

spodbudili boste večjo pozornost, kar vas lahko na trenutek prestraši, kasneje pa se vam lahko zdi imenitno. Nikar vam naj ne stopi v glavo, kajti okoli sebe imate ljudi, ki komaj čakajo, da vam spodrsne.

VODNAR

Načrti, katere ste tako skrbno varovali, se bodo realizirali in končno boste bolj sproščeno zadihali. Vendar vam to kljub temu ne bo dovolj. Želeli boste še več. Tudi tokrat lahko dosežete veliko več kot si predstavljate v najboljših sanjah.

RIBI

Tudi v tem obdobju se vam bo dogajalo veliko, vendar se boste kljub temu mnogokrat počutili osamljene in neljubljene. Jupiter, planet sreče vam prinaša obilo novih priložnosti, zato je v tem času včasih potrebno znati tudi počakati.

 

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA  FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.