Domov / Zabavno / HOROSKOP – SOBOTA, 17. 11. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 17. 11. 2018

OVEN

Tudi tokrat ne boste popolnoma prosti, saj vas čaka kup drobnih opravkov in manjših del. O svojih čustvih po navadi ne razmišljate veliko, vendar bo tokrat vse drugače.

BIK

Partner vam bo v teh dneh pomenil veliko. Pripravljeni ga boste razvajati z drobnimi malenkostmi, z njim boste hoteli deliti vsako svoje doživetje. Če ste sami, ne boste ostajali doma.

DVOJČKA

Zadnje čase ste zelo družabni in tudi v teh dneh boste znali uživati v klepetu s prijatelji. Vabili jih boste tudi k sebi domov in se izkazali odlično kot gostitelj.

RAK

Glede financ si ne boste delali posebnih skrbi, saj bo vaša pozornost usmerjena v čisto drugačne sfere. Spraševali se boste o smiselnosti lastnega početja. Ne odstopajte, čas bo pokazal svoje.

LEV

V prihodnjih dneh boste hoteli imeti čim več miru. Seveda mir ne pomeni, da boste odmaknjeni od sveta. Še kako vam bo prijala prijetna družba v dvoje. Teme za razgovore bodo raznovrstne.

DEVIC

Čas boste preživljali zelo aktivno, saj boste hoteli dati vse skrbi na stran. Kar nekaj stvari lahko uspešno razrešite, saj bodo vaša prizadevanja plodna.

TEHTNICA

Z denarjem boste znali ravnati gospodarno in preudarno. Vaše želje bodo seveda večje od zmožnosti, vendar se kljub temu ne boste počutili omejeno. Motivacija vas bo vodila k dobrim rezultatom.

ŠKORPIJON

Zabava izniči stres in prežene napetost. Imejte to v mislih, ko boste razmišljali, kako bi preživeli proste trenutke. Nujno je, da se pošteno sprostite in si daste duška.

STRELEC

Vaši načrti bodo velikopotezni kot po navadi. Vendar ima dan samo določeno število ur. Ne priganjajte toliko drugih, saj nimajo vsi vašega elana in neverjetne življenjske moči.

KOZOROG

Odlično vam gre zadnje čase in kaže, da se bo ta trend tudi nadaljeval. Zadovoljstva na številnih področjih vam ne bi smelo primanjkovati. Da si le ne boste postavljali v prihodnje previsokih ciljev.

VODNAR

Težko se boste umirili, saj vas bo nekaj v vaši notranjosti sililo k veliki aktivnosti. Vendar čas ni ugoden za pomembnejše premike. Potrebno bo počakati, da se situacija bolj razjasni.

RIBI

Ko nekoga sprejmete za svojega, je to za vedno. Tudi tokrat bo tako. Znali boste deliti svoj optimizem in dobro voljo in ljudje se bodo v vaši družbi počutili zelo dobro.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.