Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 20. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 20. NOVEMBER 2018

OVEN

Več pozornosti boste namenjali svojemu zunanjemu videzu. Če želite uresničiti še enega od svojih načrtov, se boste mogli na drugi strani nečemu odpovedati. Cena za to ne bo prehuda.

BIK

S partnerjem boste veliko komunicirali. Kljub temu, da vedno ne bosta našla skupnega jezika, do bistvenih razhajanj ne bo prihajalo. V zraku bo prevladovala energija harmonije.

DVOJČKA

Na vsak način boste hoteli pomagati, vendar pazite, da pri tem ne prestopite določene meje dovoljenega. Vse mora ostati v svojih okvirih, tokrat ne smete preveč eksperimentirati!

RAK

Popustljivi boste, vendar samo do neke meje. Ker boste znali še vedno ohraniti primerno distanco, bo vaš izhodiščni položaj dober. Takšno taktiko uporabljajte tudi v prihodnje.

LEV

Imeli boste potrebo, da ste v družbi zanimivih, dinamičnih in nenavadnih ljudi. Dovolj vam je monotonije, ki jo imate v zadnjem času v svojem življenju. Spremembe bodo dobrodošle.

DEVICA

S finančno situacijo ne boste zadovoljni. Malce stisnite zobe, denarja pa si v nobenem primeru ne sposojajte. Vaše zdravstvene težave so psihičnega izvora, razmislite o tem in ugotovili boste, da je to res.

TEHTNICA

Pojavljati se bo pričel strah pred prihodnostjo. Imeli boste občutek, da ne morete delati več in bolje, rezultati pa vas ne bodo zadovoljevali. Postaviti si boste morali nižjo mejo tolerance do drugih, pa bo šlo.

ŠKORPIJON

Uredili boste stvari, ki se vlečejo že nekaj časa. Dobro se zavedate, da morate stopiti na večjo pot samostojnosti. Tisti, ki so vam pripravljeni pomagati, vam delajo pravzaprav slabo uslugo.

STRELEC

Vaša družabnost in očarljivost bo v tem obdobju na višku. Ne spogledujte se preveč, vaša lahkomiselnost vas lahko drago stane. V družbi boste cveteli, kar vam bo zelo ugajalo.

KOZOROG

Vaša ustvarjalnost bo na visokem nivoju, zato se nujno usmerite k delu. Sicer možnosti za dodatni zaslužek v tem času ne bo, vendar vas to ne bo prizadelo. Dobitki bodo tokrat drugačne vrste.

VODNAR

Razmišljali boste o prihodnih aktivnostih. Nekaterim svojim željam se boste morali celo odpovedati. To vam lahko povzroči nekaj slabe volje. Vzemite se v roke, nič hujšega ne bo!

RIBI

Vaša odpornost bo v tem času močno padla. Za to ste v prvi vrsti krivi sami, saj premalo delate na preventivi. Spremenite nekatere od svojih navad in še posebej razvad.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.