Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 30. NOVEMBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 30. NOVEMBER 2018

OVEN

Naj vas ne skrbijo posledice vaše nedavne odločitve. Kljub vsem dogodkom, vam svetujemo potrpežljivost. Odločitev, da storite nekaj samo zase je naravnost čudovita.

BIK

V teh dneh vam sledi obilico dobre volje in zabave. Morebiti boste pa končno spoznali, da je življenje lahko silno zabavno, če ga le gledaš s pravega zornega kota. Na stran boste dali vse težave in naredili korak naprej.

DVOJČKA

V domačem okolju se boste tokrat počutili varne in ljubljene, vzdušje vas bo notranje napolnjevalo. Zadeve, ki se dotikajo vašega poslovnega področja bodo v naslednjih dneh izredno pozitivne.

RAK

Nekomu boste odprli svoje srce in izlili svojo dušo. Vaše misli pa bodo čisto nekje drugje. Zmešnjave na čustvenem področju vam trenutno ugajajo, pazite le, da se ne odpre kakšna stara rana.

LEV

Blesteli boste v prijetni družbi in bili pravi predstavnik svojega znamenja. Pri vsem pa boste tudi tokrat gledali predvsem na lastne užitke. Zaradi nekega povabila vam bo hitreje bilo srce.

DEVICA

Zaljubljeno se boste ozirali naokoli in se spraševali, ali so čustva tudi na nasprotni strani. Na trenutke se vas lahko poloti celo ljubosumnost, kar sploh ni tipično za vas. Bodite tokrat samo srečni.

TEHTNICA

Nikar ne obžalujte stvari, ki so se zgodile. Življenje je polno padcev in vzponov. Verjeti morate, da si krojite naslednje dogodke sami, zato se prepustite in uživajte v nenavadnem spletu dogodkov.

ŠKORPIJON

Zanesti se morate na svoj notranji glas, kateri vas usmerja na čisto nove poti. V preteklem obdobju ste obrnili hrbet nekomu, ki vam je zaupal. Žal boste to še kako obžalovali, vendar storjenega ne boste uspeli popraviti.

STRELEC

Resnica ima vedno dva obraza. Žal v nekaterih primerih tudi boli, zato se ne oklepajte starih vzorcev. Priporočljivo tudi je, da se ne zapletajte v nepotrebne debate. Iskali boste finančno rešitev.

KOZOROG

Čaka vas delo, ki vam bo vzelo mnogo dragocenega časa. Naučiti se boste morali reči tudi ne. Pa ne komu drugemu, samemu sebi. Zgodilo se vam bo naključje, v katerem boste prepoznali neko svojo staro napako.

VODNAR

Bližnjim boste postavili nove pogoje, sami pa ubirali stare poti. Še kako zanimivo bo, ko se vam bo postavil nekdo po robu. Sanjajte z odprtimi očmi in pozabljate, da si svojo prihodnost gradite sami.

RIBI

Vaše izrazito čustvena narava bo tokrat z vso silo planila na dan. Vaša okolica bo prestavljena na preizkušnjo, vi sami se pa boste na koncu še prijetno zabavali ob vsem tem.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA  FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.