Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 02. 12. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 02. 12. 2018

OVEN

Lahko se zgodi marsikaj presenetljivega. Z alternativno rešitvijo boste sposobni obvladovati situacijo tudi v primeru, da vlečete nitke iz ozadja. Zakaj ne bi bili enkrat vi tisti skrivnostnež?

BIK

Na finančnem področju boste odprti za nasvete, ki vam jih bo dala strokovna oseba. Presenečeni boste, kako enostavno je pravzaprav vse skupaj. Mikalo vas bo narediti še en korak več.

DVOJČKA

Uživajte v čistem užitku, ki vam je tokrat na razpolago. Nazaj se ne boste ozirali, saj boste želeli potegniti črto čez svojo preteklostjo. Koliko časa boste s tem zadovoljni, je drugo vprašanje.

RAK

Malce se ozrite okoli sebe in videli boste marsikaj zanimivega. Preveč se ukvarjate s svojo čustveno zmedo in zamujate tisto, kar vam življenje ponuja kot na pladnju.

LEV

Ker od neke situacije veliko pričakujete ni čudno, da ste tudi zaskrbljeni, kako bo vse skupaj potekalo. Vse se bo dogajalo iznenada in kljub temu, da ste v pričakovanju, ste lahko presenečeni.

DEVICA

Okoliščine vam bodo šle močno na roko in vi boste to znali izkoristiti na najboljši možni način. Nekdo od daleč vam bo ponudil nekaj, kar bi lahko bilo za vas dobro in stabilno.

TEHTNICA

V ljubezni boste doživeli številna majhna zadovoljstva, tudi strast in romantiko. Imeli boste glavno besedo, vendar vseeno pazite, da boste dovolj spontani in da ne prizadenete nehote partnerja.

ŠKORPIJON

Vse se vam bo dogajalo zelo iznenada. Čakajo vas nova poznanstva, izmenjave izkušenj in sodelovanje. Samo malo manj se poskušajte vznemirjati, pa bo od vsega še večja korist.

STRELEC

V poslovnem okolju lahko nastanejo v prihodnjih dneh težave v komunikaciji, vendar se vam ne bo potrebno boriti za svoje pravice. Zaradi zadovoljstva na čustvenem področju boste notranje močni.

KOZOROG

Če ste še pred kratkim tarnali nad obiljem dela, boste tokrat naravnost zasuti z njim. Obveznosti se bodo še kar kopičile. Ne menite, da niste dovolj sposobni, na to pač nimate vpliva.

VODNAR

Izogibajte se pretiranim čustvenim reakcijam. Začeli ste zelo dobro in če boste igrali s kartami, ki so vam na razpolago, lahko v tej igri celo zmagate. Obnašali se boste zelo poslovno.

RIBI

Znašli se boste v družbi osebe, katere ambicije bodo presegale meje dobrega okusa. Ne skrbite, obeta se vam dober razplet in odlično se boste znašli v tej situaciji. Idej vam zlepa ne bo zmanjkalo.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.