Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – ČETRTEK, 06. 12. 2018

HOROSKOP – ČETRTEK, 06. 12. 2018

OVEN

Če boste čakali, da vam drugi prižgejo zeleno luč, boste zelo nemirni. Nekaj lahko naredite že takoj in občutek bo takoj boljši, saj ne boste stali križem rok.

BIK

Veliko pričakujete od dogodkov, ki so pred vami. Najbolje se boste počutili, če ne boste tako čustveno zavzeti. Vzpostavite določeno distanco in uporabljajte izključno razum.

DVOJČKA

Družbe vam sicer ne bo manjkalo, vendar ste lahko na trenutke z mislimi popolnoma drugje, kje pa to bo, še sami ne boste točno vedeli. Nič hudega, tudi to bo minilo.

RAK

Ljubezen vam je neprestano v mislih. Zaradi vsega skupaj lahko na trenutke izgubite glavo. Spustite se na realna tla in uživajte v tem, kar trenutno imate.

LEV

Tisto, kar buri vašo domišljijo, ostaja tudi v prihodnje vaša stalnica. Zaradi skrivnih načrtov občutite veliko notranje moči in komaj boste čakali, da jih lahko uresničite.

DEVICA

Ljubezen bo v tem obdobju igrala veliko vlogo. Na partnerja boste zlahka vplivali, pri njemu boste z lahkoto dosegli več kot sicer. Znali ga boste tudi razvedriti, za kar vam bo hvaležen.

TEHTNICA

Dela ne boste zanemarjali, kljub temu da vas bodo mikale tudi druge, bolj prijetne plati življenja. Vendar vam bo uspevalo z manj dela in dobro organiziranostjo doseči dobre rezultate.

ŠKORPIJON

To, da se dobro počutite še ne pomeni, da ni potrebno narediti nekaj več, da ohranite dobro formo. Ne pogrevajte starih grehov, da ne bi koga zamikali novi. Vse prebrodite z nasmehom na ustnicah.

STRELEC

Za vse ste poskrbeli, zdaj poskrbite v miru tudi zase. Umirite se in opravite vse tisto, kar ne more počakati. Ne programirajte se že vnaprej na določene standarde iz preteklosti, postavite si nove.

KOZOROG

Ljudje vidijo v vas velikega človekoljuba, osebo, ki se zna razdajati za druge. Tudi danes bo prišel do izraza vaš plemeniti značaj, kar vas bo tudi navdalo s tiho srečo.

VODNAR

Bolj kot sebi, bi se morali posvetiti drugim, kajti potrebovali bodo vaš nasvet, vaše mnenje, morebiti tudi privoljenje. Ne sprejemajte odločitev namesto drugih, postavite jasne meje.

RIBI

To, da se ukvarjate z vprašanjem, kako priljubljeni ste, resnično ni potrebno. V družbi uglednih ljudi ste vedno pripravljeni krotiti svoje strasti in nikoli ne izpadete slabo.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.