Domov / Slovenija/Svet / Rok Gracer je EN ČLOVEK, MILIJON MISLI, MILIJARDA EMOCIJ

Rok Gracer je EN ČLOVEK, MILIJON MISLI, MILIJARDA EMOCIJ

Rok je zapisal…..

Sem Rok Gracer, avtor številnih lepih misli. Študent prava, pisec, influenser, model, motivator. Z več kot 450.000 ljudmi na socialnih omrežjih eden najbolj sledenih Slovencev v državi. Sem preprost fant, moje vodilo je: Gledaj s srcem! Bistvo je očem nevidno!

Po toliko letih trdega dela in ustvarjanja, na področju modelstva, fotografije in pisanja in objavljanja lastnih misli, razmišljanja in pozitivnih objav, sem se odločil, da izdam moj prvi produkt. Velik korak zame…Moje vodilo je vedno bilo: Glej s srcem in videl boš pravo sliko tega sveta! Temu sem skozi leta zvesto sledil. In tako sem začel z objavljanjem svojih fotografij, in ker sem se že v zgodnjih letih začel ukvarjati z fotomodelstvom, fotografijo, sem vedno strmel k unikatnosti, dovršenosti in predvsem temu, da vsaka slika ima svojo zgodbo. Vsaka zgodba pa nosi svoja čustva, emocije.

Vse skupaj sem vedno povezoval z globokimi mislimi, ki sem jih sprva zapisoval kar v šolske zvezke, ko mi je med predavanji bil dolgčas…Menim, da je moč misli najboljše in najgloblje darilo, ki ti ga nihče ne more vzeti! Misli sem postopoma začel zapisovati pod svojimi slikami in jih objavljati na svojih socialnih omrežjih. Nato sem jih kot samostojne začel objavljati tudi z ozadji na svoji Facebook strani. Z leti sem zgradil eno najbolj močnih in dovršenih Facebook in Instagram profilov v celotni Sloveniji in s tem postal eden izmed najvplivnejših Slovencev na Facebooku in Instagramu, skupno število presega 450.000 ljudi. Z osebnim Facebook profilom in Facebook stranjo sem dodobra dodelal tudi svoj Instagram profil in le tam postal tretji najbolj sleden Slovenec na tem socialnem omrežju…Najprej sem kot oseba, ki se povezuje s modelstvom, dobrim in kvalitetnim stilom življenja, modo, fitnesom, fotografijo, dajanjem nasvetov in pozitivne energije skozi avtorske misli, sodeloval kot promotor drugim firmam, in si skozi čas želel tudi, da dam ljudem tudi nekaj svojega…K temu so me spodbudili predvsem moji spremljevalci. Glavni cilj mi je vedno bil, da to kar daš drugim, da v tem moraš biti ti, da v tem more biti tvoje delo, iskrenost, življenje! In zato sem se odločil, da bom izhajal iz svoje duše, svojih misli in vse skupaj strnil na papir in dal ljudem v fizični obliki…Odločil sem se, da bom v začetku nastopil s svojim rokovnikom za leto 2019, z mojimi mislimi… Hkrati pa bi želel s svojo unikatnostjo dati ljudem nekaj, kar ta trenutek najbolj potrebujejo. Moč in upanje v boljši jutri. In zavedanje, da je pogled, ki je usmerjen pozitivno, edini pravi, in rešitev, ki ga potrebujejo! Moj glavni cilj in vodilo pa je, da vse karkoli bom v prihodnosti počel, ali česarkoli se bom lotil, da le to prihaja iz srca! Da bom v tem iskren in da bodo ljudje to čutili! Saj je le to edina prava pot do uspeha! Hvala!

Zame ta produkt ni le navaden izdelek, ampak je veliko več. V njem so skrbno načrtovane misli in najlepše objave preteklega leta!

Upam, da bo ta rokovnik ne le dnevnik, v katero boš zapisoval/a svoje pomembne dogodke, obveznosti…Ampak si želim, da bo imetniku vsaka moja misel služila kot opora, motivacija in pričarala nasmeh na tvoj obraz! V dobrem in slabem! Vsak dan, mesec, skozi vse leto 2019.

Rokovnik z ljubeznijo, je rokovnik in dnevnik, namenjen vsem, ki želijo zraven beleženja svojega vsakdana, časa, dejavnosti glede na dneve, prejeti tudi krasno misel, tedensko in mesečno.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.