Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. DECEMBER 2018

OVEN

Vaša izredno impulzivna narava bo postavljena na preizkušnjo. Nekdo vam bo ob vseh težavah stal ob strani in vam nudil veliko pomoč in oporo. Odločali se boste za pot.

BIK

Čutili boste napetost v odnosih, zato bo najbolje, da uberete diplomatsko pot. Pričakujte zaplete na delovnem področju, vendar ohraniti mirno pozo. Vzemite si trenutek zase, sprostite dušo in telo.

DVOJČKA

S svojimi težavami se lahko mirno obrnete k partnerju, saj vam lahko z dobrim nasvetom olajša težave. Pred vami je pomembna pot, zato se prepustite dogodkom, ki sledijo.

RAK

Novice vas bodo najprej presenetile, kasneje pa razjezile. Prav bi bilo, da se včasih vživite v čustva in občutja drugih ljudi, saj boste le tako lažje razumeli sebe. Pred vami so pomembne odločitve.

LEV

Vaše razpoloženje bo spremenljivo, zatorej pazite, kako komunicirate s svojo okolico. Več pozornosti morate nameniti svoji fizični kondiciji, poskrbeti za zdravo prehrano.

DEVICA

Razmišljali boste o novih možnostih zaslužka, kljub temu, da je pred vami mnogo omejitev. Priložnosti bo v naslednjem obdobju več kot dovolj, od vas samih pa je odvisno, kako jih boste izkoristili.

TEHTNICA

Zadovoljni boste ugotavljali, da tokrat ni bilo zaman. Napredek se bo pokazal tako v poslovnem, kot tudi na zasebnem področju. Že danes morate razmisliti, kateri zadevi boste dali prednost.

ŠKORPIJON

Predali se boste uživanju, ne glede na to, da je pred vami mnogo obveznosti. Zadeve boste odlično izpeljali, zato boste zadovoljno zrli v prihajajoče dni. Pred vami je obdobje večjih odločitev.

STRELEC

Obveznosti vas bodo tako zaposlovale, da boste pozabljali nase. Poskrbeli boste za nov videz, tudi na splošno se boste veliko ukvarjali sami s seboj. Poiščite nekoga, ki hrepeni po vaši bližini.

KOZOROG

Trenutna kriza počasi mineva in zadihali boste s polnimi pljuči. Zadeve se bodo počasi umirile tudi na poslovnem področju, kje vam idej in zamisli tokrat ne bo primanjkovalo.

VODNAR

Zadeve iz preteklega obdobja se bodo počasi uredile in lažje boste zadihali. Zadovoljni boste tudi na čustvenem področju, saj vam zvezde pripravljajo presenečenje. Nikar ne zamudite priložnosti.

RIBI

Ugotovili boste, da ste z nečloveškimi  napori urediti zadeve na drugačen način kot sicer. Uspeh vam je zagotovo usojen, zato stopite iz začaranega kroga in si s tem ustvarite nove priložnosti.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.