Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 11. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 11. DECEMBER 2018

OVEN

Planeti bodo povečevali vašo notranjo napetost, zato boste bolj nemirni kot sicer. Obdobje bo vsekakor pozitivno za razreševanje vaših notranjih napetosti, veliko lahko tudi naredite na ljubezenskem področju.

BIK

Energije boste imeli več kot običajno, volje, da dosežete svoje cilje prav tako. Najbolje bo, da se lotite dela sistematično, le tako boste dosegli največje uspehe. V tem času se morate potruditi, da izgradite nov način komunikacije.

DVOJČKA

Vaše znamenje je pozitivno aspektirano, zato boste živahnejši kot sicer. Življenje vam nosi vedno nove in nove priložnosti. Izkoristite jih. Tudi priljubljenost vam bo močno zrasla.

RAK

Zadovoljni boste ob nenadnem uspehu, ki vam prinaša velike spremembe na zasebnem področju. Kljub temu vam svetujemo večjo previdnost pri odločanju, saj boste včasih preveč optimistično razpoloženi.

LEV

Mimogrede lahko naredite napako iz preteklosti in se zapletete v spor, ki bi ga najmanj pričakovali. Skušajte se na nastalo situacijo osredotočiti iz čisto novega zornega kota.

DEVICA

Zapleti na ljubezenskem področju so izključno vaša krivda, saj vaše ravnanje ni v skladu z vašimi željami. Zatorej se ne zapletajte v lastne pasti, ki ste jih nastavili drugim. Skušajte biti potrpežljivi.

TEHTNICA

Trenutna kriza počasi mineva in mnogo boljše se boste počutili. Položaji planetov pozitivno vplivajo tudi na vaše ljubezensko področje, zato boste dobili tisto kar želite. Vendar pazljivo, zaradi hitenja lahko naredite kakšno manjšo napako.

ŠKORPIJON

Položaji planetov vam bodo povzročali, da se boste počutili skrivnostno, imeli boste povečano željo po ljubezni. Zavedati se morate, na koncu lahko zmagate, ali dobite. Vse je odvisno od vas.

STRELEC

Dan se bo odvijal s presenetljivo naglico, v kateri boste pozabili na vse težave in tegobe. V krogu najdražjih se boste počutili najbolj varne, vendar vas kljub temu v večernih urah čaka presenečenje.

KOZOROG

Skrbi in težave, ki bodo tokrat v vaših mislih boste že okoli poldneva pregnali in bolj pogumno stopili naprej. Čustva bodo tokrat v ospredju, kar vas bo navdajalo z občutkom ranljivosti.

VODNAR

Aktivirali boste nov začetek, bili polni energije in elana, vendar se drugi okoli vas ne bodo strinjali z vsemi vašimi koraki. Bodite pripravljeni na nepredvidljive zaplete.

RIBI

Malce ste si odpočili, sedaj pa dobro premislite, ali ste se pravilno odločili. Čustveno življenje je še vedno v ospredju, zato nikar ne zamujajte priložnosti, ker bo lahko vse zamujeno.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.