Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO 12. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA SREDO 12. DECEMBER 2018

OVEN

Pri svojih odločitvah boste neomajnih. Tisto kar boste tudi rekli, boste izpeljali do konca.  Zato tudi uspeh ne bo izostal, kar tako naprej, vse vam bo šlo dobro od rok. Načrte boste izpeljali drug za drugim in bili pri tem zelo uspešni.

BIK

Danes bo vaš šarm še posebno izražen, zato ga lahko izkoristite v dobro partnerskih odnosih. Če ste še sami, nikar ne ostajajte doma, pojdite raje v družbo, kjer boste naravnost blesteli.

DVOJČKA

Energetsko ste v izredno dobrem obdobju, zato te dni izkoristite za to, da napredujete s svojimi načrti. Vse kar si boste zaželeli, boste tudi dobili, vendar morate biti kljub temu strpni.

RAK

V teh dneh boste čutili veliko željo po tem, da utrdite svoj odnos na poslovnem področju.  Medsebojni odnosi bodo skaljeni, zato morate komunikaciji dati prosto pot, da bo pozitivna.

LEV

Potrpljenje je tisto stanje, ki ga morate gojiti zavestno. Nikar se po nepotrebnem ne obremenjujte z zadevami, ki jih ne morete spreminjati. Vse se vam bo obrnilo v pozitivno smer, zato nikar ne popuščajte.

DEVICA

Po eni strani boste polni notranje moči, ki vas bo silila, da ukrepate konkretno, po drugi strani pa vam bo občutek narekoval, da je bolje počakati, kako bo reagirala nasprotna smer. Počakajte, ne hitite.

TEHTNICA

Znani ste po svoji treznosti in dobri presoji. Tudi tokrat ne boste razočarali svojih bližnjih, ko se bodo na vas obrnili s prošnjo, ki jo boste zlahka uslišali. Nekdo vas bo prijetno presenetil in doživite lahko prijeten večer.

ŠKORPIJON

Tega, da je v slogi moč, se boste še posebej zavedali v neki priložnosti, kjer bo prišla na dan vaša prijetna stran narave. Hvalili vas bodo in od vas želeli nasvet, ki bo še kako dobrodošel za vnaprej.

STRELEC

Kljub temu, da ste velik  individualist in da bi najraje vse postorili sami, bo potrebno tokrat delovati v sklopu skupine ljudi. Pozorno prisluhnite nasvetu, ki pravzaprav ne bo namenjen direktno vam.

KOZOROG

Nekdo vas lahko nehote zbode prav tam, kjer vas najbolj boli. Zelo hitro se boste zbrali in ujeli ponovno stari ritem, da se niti opazilo ne bo, da bi vas kaj vrglo iz tira. Čustva bodo ponovno izbruhnila na dan, nikar jih ponovno ne potiskajte v ozadje.

VODNAR

Ne potegnite se ponovno v svoj svet,saj so ljudje iz vaše okolice enostavno siti tega, da vsake toliko časa izginete. Potrudite se za večjo stabilnost in bodite bolj družabni.

RIBI

Dobremu nasvetu prijateljske osebe prisluhnite z vsem srcem, saj vam je povedano tisto bistveno. Sicer odgovore iščite samo pri sebi, ne izhajajte iz predpostavk drugih ljudi.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.