Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 14. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA PETEK, 14. DECEMBER 2018

OVEN

Podjetni boste in pripravljeni na vse. Nekdo bo to obrnil v svojo in vašo korist. Prav nič se ne boste počutili neprijetno ob dejstvu, da tokrat ne boste imeli vodilne vloge.

BIK

Nekomu ste preveč pri srcu, da vas ne bo hvalil takrat, ko boste bolj kot vse drugo, potrebovali kritiko in pravi nasvet. Mogoče vam trenutno to ne bo všeč, bo pa zelo pošteno.

DVOJČKA

Z velikim veseljem boste sprejeli neko ponudbo, ki pa ne bo čisto takšna kot se zdi na prvi pogled. Pot do sreče je lahko na takšen način zelo ovinkasta in nejasna.

RAK

Nekomu boste povedali veliko več kot pričakuje, vendar vam bo to samo koristilo. Ker ste modri in preudarni, boste tudi tokrat izbrali primeren način. Nekdo vas bo poskušal posnemati.

LEV

Preden se ogrejete za neko partnerjevo zamisel, se poskusite vživeti v vlogo tistega, ki bo moral nosite vse posledice vaše odločitve. Veliko dela vas še čaka, vendar se ga boste lotili na pravem koncu.

DEVICA

Vse vaše misli se bodo vrtele okoli ljubezni in nekoga, ki vam bo znal ogreti srce. Čakajo vas nekateri neodložljivi opravki in neko delo, od katerega si lahko obetate veliko koristi.

TEHTNICA

Nakupovali boste brez pravega premisleka, zato ni izključeno, da se boste ali ušteli ali pa boste nazadnje nekoliko presenečeni nad svojo izbiro. Vaše želje vam ne bodo dale miru.

ŠKORPIJON

Pri pojasnjevanju nekega dogodka se vam bo nekoliko zareklo. Počutili se boste tako, ko da zamujate neke pomembne svari v življenju ali kot da ste prikrajšani za prijetno izkušnjo.

STRELEC

Utesnjenost bo trajala toliko časa kot vaša neodločnost. Razmislite, katera od možnosti je boljša in obetavnejša. Ne pozabite na bistvo, da se odločate v svojem imenu.

KOZOROG

Veliko bo besed in le malo dejanj, nekdo pa bo kljub temu več kot zadovoljen. Če potrebujete počitek, ne poslušajte tistih, ki vam tako radi polnijo ušesa s svojimi neuporabnimi predlogi.

VODNAR

Nekdanja nesoglasja bodo pozabljena, znova pa se boste spomnili številnih srečnih trenutkov, ki ste jih preživeli z osebo, ki se bo v kratkem ponovno oglasila.

RIBI

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu in izberite tisto od dveh možnosti, ki se vam zdi boljša in primernejša za okoliščine, v katerih ste se znašli. Nekaj se bo spremenilo na bolje.

ASTROLOGINJO GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

 ASTROLOGINJA DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 TER NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

 CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.