Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 16. 12. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 16. 12. 2018

OVEN

Za boljše razumevanje bo premalo samo to, da vas bo neka oseba privlačila. Če se boste odločili, da jo bolje spoznate, boste celo ugotavljali, da ste ji pripisali lastnosti, ki jih sploh nima.

BIK

To, da boste nudili ljubljeni osebi podporo, bo premalo. Potrebno se bo bolj konkretno angažirati, če želite imeti dobro žetev. Svetujem, da se bolj poglobite v celotno situacijo.

DVOJČKA

Četudi bo videti, da ste popolnoma različni od partnerja, boste ugotavljali, da v resnici razmišljata na isti način. To vas bo povezalo na nek nov, drugačen način.

RAK

Venera vas prijetno greje, zato se ne boste mogli pritoževati nad pomanjkanjem zanimanja nasprotnega spola za vas. Prava umetnost bo videti vas, kako znate oviti partnerja okoli prsta.

LEV

Ni važno, kako bo zapolnjen vaš urnik, za prijatelje in zabavo si boste še vedno našli čas. Mesto, na katerem se boste zadržali najmanj časa, bo vaš dom. Mikalo vas bo biti povsod drugod.

DEVICA

Od vas je odvisno kako skladne odnose boste imeli z okolico. Partner se bo potrudil po svoje in prav je, da mu to priznate. Naj se vaša velika kritičnost umakne diplomaciji.

TEHTNICA

Tokrat bosta ljubezen in odgovornost korakali z roko v roki. Obveznosti boste upoštevali kot osnovo vašega partnerskega odnosa. Precej resni in brezkompromisni boste.

ŠKORPIJON

Kljub temu, da so vam določene situacije popolnoma jasne, vas lahko nek dogodek postavi na preizkušnjo. Razpoloženje se vam lahko hitro skali. Ne dovolite, da pride tako daleč.

STRELEC

Na podrejeno vlogo tudi tokrat ne boste pristali. Vse preveč energije ste vlagali v preteklosti in sedaj ne boste pripravljeni molčati. Pazite, da se ne vžge pravi požar strasti.

KOZOROG

V neki družbi boste naravnost blesteli, zato bo vaše razpoloženje in počutje odlično. Svojo pozornost boste usmerili na rešitev neke nedorečene situacije. Priložnost imate, da jo končno zaključite.

VODNAR

Negujte svoje družabno in ljubezensko življenje. Današnji dan je kot naročen, da to storite. Povečana bo potreba po čustvenem dajanju in prejemanju in po nežnostih.

RIBI

Nihče nima pravice od vas pričakovati, da ste popolni. Še najmanj oseba, ki sama skriva kopico napak. Zaplet boste rešili na duhovit način in se ne boste pustili vreči iz tira.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

 

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.