Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 15. 12. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 15. 12. 2018

OVEN

Zaupajte v svoje sposobnosti in bodite ponosni nase. Veliko stvari vam je v življenju že uspelo, zato ni bojazni, da ne bo tako tudi v prihodnje. O svojih čustvih tokrat ne boste veliko govorili.

BIK

Nikomur ne boste dovoljevali, da bi se poigraval z vami. Tokrat boste gospodar situacije, saj jo boste odlično obvladovali.  Na odnose, ki vam ne odgovarjajo, ne boste pristajali v nobenem primeru.

DVOJČEK

Merkur, vaš glavni planet, potuje po znamenju, ki je nasprotno vašemu. Zato boste marsikatero dogajanje tega obdobja vzeli kot pravcati izziv, da se dokažete.

RAK

Venera v sorodnem znamenju vas bo naredila privlačne, zanimive in romantične. Na občudujoče poglede neznancev boste reagirali navidezno nezainteresirano, v resnici pa vam bo pozornost močno godila.

LEV

Ne ukvarjajte se z mislijo na službo, obveznosti in vsem tistim, kar vas čaka v prihodnjem tednu. Dnevi, ki so za vami, so bili naporni, zato poskrbite za sprostitev. Tako boste lažje kos vsemu, kar prihaja.

vaši okolici in prav nič ne bo ušlo vaši pozornosti. Oboroženi z vsemi mogočimi informacijami se boste lahko odlično odločali.

TEHTNICA

Ker boste občutili večji notranji nemir, si boste zastavljali vprašanje, kaj sploh želite in kaj vas moti. Ne iščite odgovorov v zunanjih okoliščinah, poiščite jih v svoji notranjosti.

ŠKORPIJON

Neka misel vam ne bo dala mira in težje boste vzpostavili notranje ravnovesje. Lahko, da se vam odprejo stare rane in prebudijo sumničenja. Ne bodite prestrogi, ne sodite po svojem razpoloženju!

STRELEC

Tudi danes boste dali poslovnemu življenju prednost pred zasebnim. Če imate razumevajočega partnerja ali ste samski, je vse lepo in prav. V nasprotnem primeru pa razmislite, koliko časa vas bo še čakal.

KOZOROG

Znali boste zmanjšati svoj delovni tempo in se posvetiti tudi bolj prijetnim platem življenje. Neko družbo boste očarali in hoteli vas bodo videti ponovno.

VODNAR

Tisto, kar je nedorečeno v vašem družinskem krogu, vas bo morilo. Zakaj ne bi prav danes naredili prvega koraka in se zadeve lotili premišljeno. Upoštevajte mnenje in želje vseh.

RIBI

Neverjetno racionalni boste, kar vam ni prav nič podobno. Sicer si lahko premislite v zadnjem trenutku, vendar bi si s tem naredili škodo. Svetujem, da si ne premislite, ostanite pri prvotni zamisli.

 

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.