Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 18. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA TOREK, 18. DECEMBER 2018

OVEN

Končno boste uspeli razrešiti neke stare situacije, ki so vam jemale duševni mir. Videti bo, kot da ste preko noči obrnili nov list. Za samske Ovne lahko to pomeni celo novo ljubezen !

BIK

Mir, modrost in sprejemanje okoliščin, ki jim boste izpostavljeni, so dober recept, da boste uspešni na zasebnem in poslovnem področju. Potrpežljivost se bo lepo obrestovala.

DVOJČKA

Imeli boste občutek, da ste v svojem domu samo na obisku, tako malo časa boste imeli zase. Razpeti boste med različnimi obveznostmi, zato je potrebno, da sproti odpravljate tudi posledice škodljivega stresa.

RAK

Vaš vpliv na druge ljudi se bo povečeval. Opazili boste, da prisluhnejo vašemu mnenje, vas upoštevajo in vedno bolj cenijo. Ni čudno, da vam bo samozavest naraščala, tudi počutje bo odlično.

LEV

Na finančnem področju lahko pričakujete nekaj zamud, zato varčujte z denarjem. Dan boste pričeli zelo uspešno, odlično boste znali predstaviti svoje ideje. Pri tem boste ostajali malce v ozadju.

DEVICA

V odnosu na sogovornike boste znali ustvariti zelo dober vtis. Notranje boste sicer precej nemirni, vendar se to ne bo poznalo navzven. Izkoristite svoje adute, dovolj jih imate na zalogi.

TEHTNICA

Ugotovili boste, da ste bili o neki pomembni zadevi slabo informirani. V luči novih dogodkov se boste lažje odločali. Počakati pa bo potrebno skoraj do konca meseca, da bodo okoliščine dozorele.

ŠKORPIJON

Srečevali se boste z večjim številom različnih ljudi. Tiste prave dogovore, ki jih želite doseči, boste najlažje dogovorili v manj formalnem okolju, npr. v bližnjem lokalu, ali ob večerji.

STRELEC

Okoliščine vas bodo primorale, da boste neprestano v gibanju, saj boste le tako lahko uspešni. Tokrat ne boste mogli stvari urejati po telefonu, povsod bo nujna vaša osebna prisotnost.

KOZOROG

Kljub temu, da boste mirni, vas lahko spravijo ob živce drugi ljudje. Ti bodo namreč postavljali pred vas skoraj nemogoče zahteve ali pa takšne, kakršnim boste težko kos.

VODNAR

To, da se umaknete, ko vam kaj ni všeč, ni dobra taktika. Bolj pametno bi bilo, da se z vsem in vsemi soočite, ne pa da pometete težave pod preprogo. Kasneje se bodo namreč ponovno postavile na vašo pot.

RIBI

Veliko vam bo pomenilo urejeno ljubezensko življenje, zato ne boste pripravljeni tvegati, da bi ga karkoli skalilo. Ugoden trend se bo nadaljeval tudi v prihodnjih dneh.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.