Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 19. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA SREDO, 19. DECEMBER 2018

OVEN

Potrebno bo kar nekaj spretnosti in znanja, da bo vse steklo po vaših pričakovanjih. Pokazali boste, da niste kar tako, zaradi česar bodo deževali tudi komplimenti.

BIK

Dobro premislite še enkrat, preden se podate v nekaj, kar vam trenutno predstavlja tveganje. Za ljubezen boste morali poskrbeti kakšen drug dan, danes vam lahko enostavno zmanjka časa.

DVOJČKA

Okoliščine bodo poskrbele, da se lahko prihodnjih dni samo veselite.

Glede finančnih zadev boste samozavestni, čeprav mogoče za to ne boste imeli trdnega razloga. Vendar si ne boste pustili vzeti veselja.

RAK

Prijeten dogodek vam bo popestril te dni in vas na nek način popeljal v preteklost. Vendar tokratni izlet ne bo neprijeten, prav obratno. Pustili se boste razvajati in obratno se boste tudi vi zelo potrudili.

LEV

Nekaj več zaupanja v partnerja in njegove iskrene namene, vam lahko prinese samo plus točke. Prenehajte dvomiti v tisto, kar je vendar tako očitno in se sprostite v medsebojnih odnosih.

DEVICA

Včasih je bolje, če kaj obdržite zase, kljub temu da vas bo srbel jezik. Prepustite času čas in se ne ubadajte s predpostavkami, naj se dogodki odvijajo sami od sebe, tako bo najbolje.

TEHTNICA

Ne ukvarjajte se s preteklostjo in ne prenašajte slabe energije še v prihodnost. Zavedajte se, da danes gradite svojo bodočo karmo, zato mislite izključno pozitivno.

ŠKORPIJON

Dnevi so vam izredno naklonjeni, pričakujete lahko izobilje darov. Tudi, če se kaj ne bo izteklo trenutno v skladu s tistim, kar pričakujete, to ne bo slabo. Čas bo pokazal, da je tudi tako prav.

STRELEC

Po nepotrebnem hitite in se vznemirjate. Kritično obdobje je za vami in se ne bo kar takoj ponovilo. Sicer pa boste morali poskrbeti za nekaj sprememb, ki bodo tudi spremenile situacijo.

KOZOROG

Nekdo vas bo presenetil s svojim ravnanjem. Pričakovali boste vse drugo, samo takšno vedenje ne. Kljub temu ne boste dramatizirali, niti ne boste analizirali, zakaj se to sploh dogaja.

VODNAR

Mirno boste sprejeli dejstvo, pred katero boste postavljeni. Vaše pasivno vedenje bo presenetilo nasprotno stran, saj takšnega odziva ne bo pričakovala. Mogoče pa se bo iz tega razvilo še kaj več.

RIBI

Če se boste prepustili čustvom, ne boste razočarani. V veliki meri vam bo uspelo spremeniti odnos, ki bo postajal iz dneva v dan boljši in žlahtnejši. Vlaganje energije se vam bo dvojno obrestovalo.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.