Domov / Lokalno / HOROSKOP – NEDELJA, 23. 12. 2018

HOROSKOP – NEDELJA, 23. 12. 2018

OVEN

Mars, vaš vladar bo v zelo ugodnem aspektu , zato boste polni novih načrtov. Razpoloženje lahko zelo niha, zato se trudite za zmernost na vseh področjih.

BIK

Polni energije boste poleteli v nov dan. Potrebo po druženju boste realizirali že takoj na začetku dneva, zato se vam obeta prijetno preživeta nedelja.

DVOJČKA

Nasprotja, ki se porajajo v vas boste skušali na vsak način uskladiti, vendar se bodo pojavljala nova in nova. Usmerite misli v to, kaj ne želite in čemu bi se radi na vsak način izognili.

RAK

Veliko načrtov se bo rojevalo v vašim mislih, kako zapolniti dni, ki prihajajo. Čustva bodo zelo intenzivna, zato boste vlagali veliko energije tudi v komunikacijo.

LEV

Preveč obveznosti se je nabralo v zadnjem času, zato ne veste, česar bi se najprej lotili. Najprej umirite svojega duha in si določite prednostne naloge, ki njim boste vsekakor kos.

DEVICA

Prijetna nedelja je pred vami, zgodi se lahko kakšno dobro presenečenje, zato boste polni elana in zanosa. Nič vas ne bo moglo ustaviti tudi v večernih urah.

TEHTNICA

Pred vami je dan, v katerem bo polno drobnih sprememb in velikih premikov. Vaše misli bodo daleč stran, občutili boste veliko hrepenenje po spremembah in ljubezni.

ŠKORPIJON

Strast se bo kot plamen razširila, zato bo v ljubezenskem odnosu toplo in strastno. V popoldanskih urah lahko aktivirate kakšno krajšo pot. V večernih urah pričakujte presenečenje.

STRELEC

Kar nekaj opravkov boste naredili v dopoldanskih urah, popoldanske pa namenili za regeneracijo telesa in duha. S hrepenenjem se boste spominjali preteklih dogodkov in pogrešali nekoga.

KOZOROG

Preplavili vas bodo prav posebni občutki, ki jih že dolgo niste zaznavali v sebi. Posledica tega bo, da boste nekoliko zmedeni, pazite, da ne aktivirate težav v partnerstvu.

VODNAR

Skušali boste obdržati občutke, ki so zelo prijetni in se na vso moč trudili, da ohranite energijo na višku. Spremembe razpoloženja so lahko dobra protiutež vsem dogodkom, ki sledijo.

RIBI

Ponovno se boste znašli v svoji dobri, stari koži in z veseljem ugotavljali, da razmere le niso tako slabe kot je to kazalo v preteklem obdobju.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.