Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO, 26. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA SREDO, 26. DECEMBER 2018

OVEN

Čakanja ste se že pošteno naveličali, zato je napočil čas za akcijo. Kljub veliki, prodorni energiji morate dobro preučiti neko malenkost. Kasneje se lahko izkaže kot zelo pomembna. Vedite, da morate biti akter velikih sprememb prav vi sami.

BIK

Razmišljali boste, kaj v vas je spodbudilo tako veliko zanimanje nasprotnega spola. Ne trudite se z razlagami, saj dobro veste, da ste trmasti in nepopustljivi. Ljudje, ki so sestavni del vašega življenja poznajo tudi vaše vrline.

DVOJČKA

Izkušnje so vas že v preteklosti izučile, zato neke stare napake ne boste ponavljali. Življenje vam bo ponudilo odlično priložnost, zato jo zgrabite z obema rokama. V ljubezni boste imeli srečne trenutke, ne glede na to, da ne boste mogli pozabiti na nekoga.

RAK

Odlično bi bilo, da tokrat poveste svoje mnenje glasno in direktno. Kakršno koli ovinkarjenje vas lahko kasneje spravi v slabo voljo, saj ne boste mogli doseči želenega. Ugotavljali boste, da ste naredili v preteklosti manjši spodrsljaj.

LEV

O smislu svojega početja se boste tudi tokrat zamislili in ugotavljali, kje je začetek in kje je konec. Okoliščine vam bodo pomagale, da boste razumeli neko zapleteno uganko.

DEVICA

Mir in harmonija v domu vam bo v tem času velikega pomena. Trudili se boste za stabilnost tudi na drugih življenjskih področjih. Čas bo pravi, da razmislite tudi o financah, če boste modri v svojih odločitvah, lahko dosežete napredek.

TEHTNICA

Nikar se ne trudite, da opravite vse delo hkrati. Zaradi površnosti lahko naredite kašno napako, katero bi v prihodnje težko popravili. Namenite nekaj časa tudi oddihu, kajti vaša energija se mora obnoviti.

ŠKORPIJON

Izkušnje so vas izučile in starih napak ne boste ponavljali več. Odlično bi bilo, da bi bili v  neki zadevi konkretni, saj nič ne tvegate, ampak, nasprotno , dosežete lahko napredovanje.

STRELEC

Naredite nekaj za spremembo videza ali stila življenja, naredite vse, samo, da uidete monotoniji. Sprejeli boste tudi nekaj dobrih sklepov, kako ravnati v prihodnje. Nasvet nekoga vam bo izredno pomagal pri medsebojnih odnosih.

KOZOROG

Morali boste odločati o pomembni stvari. Bolj ko boste razmišljali, težje vam bo sprejeti dokončni sklep. Kompromisa tokrat ne boste mogli sprejeti, saj srednje poti ne bo.

VODNAR

V odnosu do določene osebe boste postavili nove meje. Nikakor ne boste dovolili, da se vam nekdo približa, kajti počutili se boste ogrožene. Vplivi planetov bodo vplivali na vsa življenjska področja. Pazljivo.

RIBI

Pošteno se boste potrudili, da dokažete svoj prav. Ker rezultat ne bo viden v trenutku, boste malce nestrpni. Naj vas živci ne izdajo, hladno in preudarno morate ravnati.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.