Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 29. 12. 2018

HOROSKOP – SOBOTA, 29. 12. 2018

OVEN

Dogodki se bodo prehitevali in se križali. Četudi si boste hoteli čas pametno porazdeliti, obstaja velika verjetnost, da to ne bo mogoče. Prepustite se okoliščinam, vse bo v redu.

BIK

Ponudba, ki jo boste dobili, bo vsekakor mamljiva. Pripravljeni jo boste sprejeti, vendar boste postavili tudi svoje pogoje. Pogajanja se lahko zavlečejo in na koncu ne boste vedeli kje ste.

DVOJČKA

To, da vas bodo drugi postavljali pred dejstvo in vam diktirali tempo, vsekakor ni recept, ki bi vam ustrezal. Mnogo bolj uživate v svojem lastnem tempu in v improvizaciji dogodkov. Tudi tokrat bo tako.

RAK

Če se ne boste vklopili v splošno razpoloženje vam bodo še očitali, da ste čudak. Nekdo bo prišel nepovabljen in vam močno prekrižal račune. Lahko se pojavi nervoza kako vse skupaj izpeljati.

LEV

Z vljudnostjo in prijaznostjo se vedno pride daleč. Naj bosta to danes vaši glavni orožju v boju proti ljudem v vaši okolici, ki bodo razpoloženi precej neprijetno in stresno.

DEVICA

Lahko da boste postali zaradi svojih načel malce nepriljubljeni. Kljub temu vas to ne bo prepričalo, da bi kaj pri sebi spreminjali. Držali se jih boste tudi v prihodnje.

TEHTNICA

Oseba, ki vam je zelo blizu, vam bo povzročala preglavice zaradi svojega samovoljnega vedenja. Vračati ji z enakim bi bil čisti nesmisel, prilagajati pa se tudi ne boste mogli ves čas.

ŠKORPIJON

Del dneva boste ležerni, del dneva pa silno aktivni. Tako boste zadostili potrebi po lenarjenju in dinamiki. Kar boste naredili, boste naredili, ne očitajte si, da je bil vaš prispevek premajhen.

STRELEC

Vaše delovanje bo polno nasprotij. Težko boste prenašali avtoriteto, saj boste precej samosvoji. Ne utirajte si lastnih poti, saj so jih pred vami izumili že drugi.

KOZOROG

Znani ste po svojem metodičnem razumu in hladnokrvnem delovanju. Nihče vam ne vidi v dušo, nihče ne vidi, da imate tudi vi svoje stiske in zagate. Tega se morate bolj zavedati.

VODNAR

Na življenje in ljudi iz svoje okolice boste gledali skrajno pozitivno. Naj vas pripombe, ki bodo izrečene mimogrede ne zadenejo v srce, saj sploh ne bodo namenjene vam.

RIBI

Dovolite energijam, ki so se nakopičile, da se sprostijo. Mirno počakajte na razplet, ki pravzaprav sploh ni odvisen od vas. Okoliščine pač morate upoštevati.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.