Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 31. DECEMBER 2018

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 31. DECEMBER 2018

OVEN

Znali boste ločiti bistveno od nebistvenega, zato bodo zadnje ure leta minevale prav prijetno. Stvari, ki so vas obremenjevale v preteklosti, lahko sedaj uspešno razrešujete.

BIK

Vaša delovna vnema bo visoko nad povprečjem prav ves dan. Praznično razpoloženje bo vladalo okoli vas, vendar boste imeli kup drobnih opravkov prav do večera. Ta večer bo zelo lep in domač.

DVOJČKA

Občutek odgovornosti vas ne bo spustil iz rok prav do zadnjega trenutka. Imeli boste veliko obveznosti, vsega pa vseeno ne boste mogli opraviti v tem dnevu. Pustite si še nekaj za prihodnji teden.

RAK

Vaše razpoloženje bo zelo čustveno in nostalgično obarvano. Veliko opravkov boste imeli pri pripravljanju hrane. S svojimi dobrotami boste razveselili domače.

LEV

Že v jutranjih urah boste imeli zelo natrpan program obveznosti. Dan bo potekal slavnostno in svečano, prav tako pa tudi sam večer. Obujali boste spomine in iz njih črpali moč za naprej.

DEVICA

Še v zadnjem trenutku boste hoteli opraviti veliko stvari. Umirite se, skušajte se sprostiti in se predati čarobnim trenutkom tega dne. Nikjer ne boste imeli obstanka, večkrat boste hoteli menjati svojo lokacijo.

TEHTNICA

Dišalo bo po praznikih, a vam dela ne bo zmanjkalo. Hoteli boste postoriti še tisoč malenkosti, vseh zagotovo ne boste mogli opraviti. Posvetite se raje ljudeh, družini in sorodnikom.

ŠKORPIJON

Poskušali se boste prilagoditi, vendar vam to ne bo najbolj lahko. Nekaj vam bo ves čas manjkalo, da bi sestavili mozaik svojih občutij. Svojo notranjo praznino boste hoteli zapolniti s čim drugim.

STRELEC

Kar nekaj obiskov se vam obeta, s katerimi boste prijetno poklepetali in se nasmejali. Naredili ste si dober načrt, sedaj pa je od vas odvisno, če se ga boste lahko v celoti tudi držali.

KOZOROG

Tokrat ne bodite malenkostni, prepustite se čarom in brezskrbnosti prazničnega dne. Veliko bo odvisno od vas in vašega razpoloženja. Ustvarite si tisto pravo, domače in pristno vzdušje.

VODNAR

Ne pričakujte, da bo vse potekalo po vaših pričakovanjih. Nepričakovan obisk bo postavil vaš plan na glavo in rade volje se boste prilagodili, saj vam ne bo odveč.

RIBI

Bistvo je v malenkostih, ne v velikih stvareh. To bo za vas danes še posebej veljalo. Veselje boste občutili na čustveni ravni. V zraku pa bo prasketalo tudi od romantike.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.