Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 7. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 7. JANUAR 2019

OVEN

Nekaj težav lahko občutite zaradi pomanjšane koncentracije, saj vam težave in problemi ne dajo miru. Dan bo kljub temu poln aktivnosti, zato lahko tudi naletite na neko lepo, novo priložnost. Popoldanske urice bodo bolj umirjene, lahko celo lenobno obarvane.

BIK

Zaradi nakopičenih obveznosti včasih ne boste vedeli, kje se vas drži glava. Kljub temu boste uspešni in prodorni, kajti rezultati se bodo pokazali v vsej svoji obliki. Pred vami je, da sprejmete odločitve, kako delovati naprej. Ne oklevajte in ne zamujajte.  

DVOJČKA

Retrogradni Uran bo povzročal, da boste uredili vse zaostale zadeve, zelo boste prodorni in s točno določenimi cilji. Priporočamo vam, da ob koncu napornega delovnega dne poskrbite za sprostitev. Na poti do vas so novice.

RAK

Jupiter  bo poskrbel za nove priložnosti za napredovanje, Luna pa bo poskrbela za dobro počutje in samozavest. Razum boste lahko uskladili s čustvi in dosegli lepe rezultate. Ponovno se boste ukvarjali z zadevami iz lanskega leta. Tokrat boste našli ustrezno rešitev.

LEV

Tokrat se boste prisiljeni ukvarjati z neko malenkostjo, ki bi jo najraje preskočili, pa vam okoliščine tega ne bodo dovoljevale. Ne glede na to boste s svojimi rezultati zadovoljni. Časa vam lahko zmanjka za ljubljeno osebo, zato si prej načrtuje do vsake podrobnosti.

DEVICA

Luna  lahko povzroča malce več zmede pri dogodkih, vendar večjih odstopanj od želenih ciljev ne bo. Tudi tokrat boste mirni, preudarni in mnogi vas od daleč opazujejo, kakšne spremembe boste še vnesli na poslovnem področju.

TEHTNICA

Prestop Venere v Strelca vam prinaša srečne okoliščine v ljubezni. V kolikor zadeve niso v ravnotežju, počakajte, da vpliv prazne  Lune  mine. Preučite najprej to, kaj je tisto kar si vi želite, kaj  čutite v svojem srcu.

ŠKORPIJON

Tudi tokrat se bodo dogodki odvijali z vso silovitostjo, vendar boste končno dobili rezultate. Ne  boste rešili vsega, vendar bo to kljub temu velik korak naprej. Pazite malce bolj na svoje zdravje, odsvetujejo se vse škodljive razvade.

STRELEC

Malce pa boste le umirili svojega duha in si privoščili sprostitev. Iskali boste družbo prijetnih ljudi, ki njim lahko zaupate in se zapletete v malce globje pogovore.

KOZOROG

Obveznosti se kopičijo druga za drugo, vi pa včasih ne veste, kaj in kako. Nekomu boste dali dober nasvet, dobro se boste počutili ob tem. Odklopite se v prostih uricah od vseh težav in problemov, saj je nujno potrebno, da si naberete novih moči.

VODNAR

Dobre volje boste brez posebnega razloga in z nasmehom polepšali dan marsikomu. S pozitivno energijo boste dosegli tudi dobre rezultate in poiskali nove poslovne priložnosti. Vse se bo odvijalo izredno intenzivno.

RIBI

Dopoldanske ure so lahko nekoliko bolj obremenjene, vendar lahko naredite veliko. V kolikor dvomite v svoje sposobnosti pravilne odločitve, raje počakajte, da se zadeve pokažejo v vseh svoji obliki.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 ALI  NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA WWW.DOLORES.SI


About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.