Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO 9. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA SREDO 9. JANUAR 2019

OVEN

Uran je še vedno v vašem znamenju  opozarja vas, da delujte previdno na vseh področjih. Vaša energija bo zelo prodorna, vendar ste lahko tudi zaletavi in nestrpni. Če se boste dobro obrnili, boste dosegli napredovanje.

BIK

Kar nekaj obračunov boste imeli sami s seboj. Radi bi dosegli napredovanje, pa se vedno, znova in znova zapletate v lastne zanke. Trenutno se v fazi, ko mora disciplina in strogi razum prevladovati nad sanjarjenjem.

DVOJČKA

Prehod planetov bo povzročilo, da boste imeli kar nekaj zamisli in idej, ki jih boste počasi, korak za korakom lahko v naslednjem obdobju tudi realizirali. Zmešnjave na finančnem področju bodo izpostavljene, zato naredite tako, da boste srečni.

RAK

Zavedati se boste začeli svojih sposobnosti, ne glede na to, da se v javnosti ne izpostavljate. Pomembno je, da vam niti ne uidejo iz rok. Pohvala vam bo dobro dela, zato boste še bolj krepko pljunili v roke.

LEV

Napori preteklih dni bodo še kar naprej izpostavljeni, vi boste pa že kar lažje zadihali, saj se bo ponudila nepričakovana pomoč. Zadeve se postavljajo na svoje, pravo mesto, boste ugotavljali in se greli ob prijetni toploti uspeha.

DEVICA

V dopoldanskem času vam bodo šle zadeve dobro od rok, zato boste prodorni in uspešni. Nasvet, nikar se ne zapletajte v kakšen manjši spor. Popoldanske urice pa boste zagotovo izkoristili za prijetna opravila in sprostitev, v večernih urah pa je lahko precej toplo.

TEHTNICA

Zaradi bivanja vaše vladarice v Ognjenem znamenju je stopnja vaše čustvenosti povečana, zaradi bivanja Lune v Vodnarju  pa boste s svojimi idejami šokirali javnost. Nasmihali se boste sami pri sebi, saj ne boste pričakovali tako burnih reakcij.

ŠKORPIJON

 Delovne obveznosti boste tokrat potisnili na stranski tir in se prepustili radostim življenja. Bolj podrobno boste preučevali svoje čustveno življenje in zahrepeneli po nekom. Že v preteklosti ste obrnili nov list, zato se ne obračajte nazaj.

STRELEC

Vaša pridnost in delavnost se bo obrestovala še preden se boste obrnili. Z zanimanjem boste opazovali ljudi v svoji okolici in se muzali ob drobnih novicah, ki bodo malce pikantno obarvane. Prijetna energija se bo v večernih urah stopnjevala.

KOZOROG

Druga  dekada znamenja boste malce bolj obremenjeni v naslednjem obdobju, saj Saturn  biva v vašem znamenju. Urejevali boste zaostale zadeve in  pogumno krenili naprej, novim zmagam naproti.

VODNAR

Dobili boste prijetne novice, ob katerih vam bo srce močneje bilo. Pota ljubezni so včasih nenavadna boste ugotavljali in se včasih počutili ranljive in nezaščitene. Zapomnite si, da vsakdo dobi kar si zasluži, zato so skrbi popolnoma odveč.

RIBI

Bivanje Lune v znamenju  Vodnarja  bo prineslo nekaj zares originalnih zamislih, v vas samih pa se bo porajal nemir. Vsekakor je dan primeren, da ga preživite drugače ko ostale dni, zato sprejmite odločitev in se podajte na pot.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 ALI  NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA WWW.DOLORES.SI

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.