Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 14. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 14. JANUAR 2019

OVEN

Pokličite na pomoč vso vašo treznost, da vam kasneje ne bo žal. Ne zapirajte si določenih vrat, pustite priprta, da lahko kasneje, ko se bo situacija umirila, ponovno vstopite skozi njih.

BIK

Uporabite svoj notranji glas, ki vam dobro svetuje. Točno veste, da ste trenutno zelo vpreženi, da vse funkcionira tako kot mora. Zaradi tega so občutki prevelike lastne kritičnosti popolnoma odveč.

DVOJČKA

Partnerjeva službena odsotnost vam bo dala misliti. To ne bo tako očitno takoj, ampak kasneje. Ne dvomite vanj, saj boste tudi vi kmalu v enakem položaju. Tedaj ne boste želeli enake reakcije.

RAK

Če vas ne bi bilo, bi zazevala ogromna praznina. Tega se morate tudi sami bolj zavedati. Zadnje čase ste preveč zahtevni in kritični do svojih dosežkov. Verjemite tudi komplimentom, ki jih dobite.

LEV

V gosteh boste imeli ljudi, s katerimi ste se malce odtujili. Prijetno boste presenečeni nad njihovimi odzivi in preživeli boste prijetne urice. V družbi boste zelo blesteli.

DEVICA

Nekoliko lenobno vzdušje bo vladalo, kar vas bo nekaj časa sproščalo, kasneje pa boste hoteli narediti kaj bolj konkretnega. Da bi to izpeljali do konca, bo skoraj premalo časa.

TEHTNICA

S partnerjem bo prišlo sicer do kratkega stika, vendar bo popustil in sprejel vaš predlog. Napako, ki ste jo storili vam ni nihče zameril, zato ne razmišljajte več o včerajšnjem dnevu. Danes je danes.

ŠKORPIJON

Kar nekaj situacij morate pripeljati do končnega razpleta. Vzemite si dovolj časa, ohranite trezno glavo, odpovejte se vsemu, kar ni nujno in se skoncentrirajte na delo. Uspelo vam bo brez težav.

STRELEC

Temeljito razmislite o tem katero obliko rekreacije bi si izbrali. Energijo boste morali sproščati tudi v fizičnem smislu, da se boste telesno in psihično bolje počutili.

KOZOROG

Ne razmišljajte o ovirah, ki so pred vami, saj vam bi to pobralo moč. Probleme morate razdelati in se postopno lotevati dela. Vse naenkrat pač nihče ne zmore in tega tudi nihče ne pričakuje od vas.

VODNAR

Denar, na katerega nestrpno čakate, še ne bo prišel. Bolje bi bilo, da se ne zanašate na ta priliv in poiščete druge možnosti, poti in rešitve. Ni bojazni, na koncu se bo vse dobro izteklo.

RIBI

Ne dovolite, da vas vsi povprek izkoriščajo. Saj veste – dobrota je pač sirota. Dobro veste, kdo je v resnici potreben vaše pomoči in kdo si je ne zasluži. Ne ponavljajte starih preživetih vzorcev.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.