Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 22. JANUAR 2019

HOROSKOP ZA TOREK, 22. JANUAR 2019

OVEN

Dnevi se bodo odvijali za vas silno nenavadno, zato se boste morali že kmalu odločiti, kakšne volje boste, kakšne korake boste naredili. Na poslovnem področju boste razreševali zapleteno situacijo in si s tem prihranili marsikatero tegobo.

BIK

Ognjeno obarvana energija teh dni bo pravi balzam za vašo dušo in počutje. Pazite le, da zaradi trme ne zaidete v kakšne konflikte, saj mnogi iz vaše okolice ne poznajo nobene šale. Čaka vas prijetno srečanje.

DVOJČKA

V vašem življenju se bodo še kar naprej odvijale spremembe, kar vam povzroča nov val energije in dobre volje. Hiteli boste, vendar pazite, da ne naredite kakšne večje, usodnejše napake. Na poti je denar.

RAK

Zadeve iz preteklosti bodo ponovno oživele, zatorej se jih previdno lotevajte. Oseba, ki vam je zelo blizu, pričakuje veliko od vas, zato malce več pozornosti nikakor ne bi škodilo. V večernih urah boste romantično razpoloženi.

LEV

Vpliv  energije vam prinaša veliko sprememb, na katere niste računali. Vaše življenje bo tudi tokrat prepleteno z drobnimi skrivnostmi in iskricami. Hitite počasi naj bo moto v naslednjih dneh.

DEVICA

Vpliv hitrih planetov vam sicer prinaša nekaj več nemira, vendar se boste tokrat raje skoncentrirali na delo in obveznosti. Včasih ste silno neučakani, zato se mnogi čudijo vašim reakcijam.

TEHTNICA

Zadeve se bodo aktivirale kar mimogrede, ne glede na to, da imate kar nekaj težav iz preteklosti boste zelo zadovoljni. Čaka vas mnogo obveznosti, katere boste razrešili v obdobju, ki je pred vami. Poskrbite tudi za sprostitev.

ŠKORPIJON

V zadnjem času ste se ukvarjali s težavo, katera je vstopila v vaše življenje povsem nepričakovano. Vedite, da na silo ne morete razrešiti ničesar, zato skušajte pustiti času čas.

STRELEC

Pred vami je ponovno mnogo izzivov, ki jih boste z lahkoto razrešili. Ustavili se boste tudi na čustvenem področju in želeli razrešiti nastalo situacijo, ki je tako zapletena kot vaše življenje nasploh.

KOZOROG

Pritiski bodo toliko manjši, če se boste malce več ukvarjali tudi s svojo duševnostjo. Svojo energijo morate skoncentrirati, kajti pred vami je naporno obdobje. Pazljivo pri financah.

VODNAR

Z zadovoljstvom boste ugotavljali, da ste privlačni za nasprotni spol. Tokrat se morate zavedati, da zunanji videz ni vse, najpomembneje je tisto kar izžarevate. Naredite točen urnik opravil, kajti časa vam bo kronično zmanjkovalo.

RIBI

Nestabilno stanje, v katerega ste zapadli bo še kar nekaj časa v ospredju. Nikar si ne mislite, da ste odvisni od drugih ljudi, najpomembnejša je tista vaša notranja moč. Vzemite situacije v svoje roke.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.