Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 24. JANUAR

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 24. JANUAR

OVEN

Sonce in Venera vam bosta dajala energijo, zato vam bo šlo vse dobro od rok. Nikar se ne ozirajte nazaj, saj si lahko porušite sistem delovanja. Morebiti boste v večernih urah spoznali nekaj zares izjemnega.

BIK

Vaša trmoglavost bo tokrat stopila v ospredje zaradi nepredvidljivega dogodka. Dobro, dokazali boste, da imate svoj jaz, znati je potrebno tudi odnehati. Od vas samih je odvisno, kako boste preživeli naslednje urice.

DVOJČKA

Življenje se vam bo ponovno prikupilo, še posebno zaradi močne in strastne energije, ki vlada vašemu počutju. Priložnosti na vseh področju se bodo nizale druga za drugo.

RAK

Zapleti v vašem življenju so veliki, zato uporabite svojo intuicijo. Dobra taktika in velika mera dobre volje vam lahko življenje magično olepša. Nekdo vam bo pihal na dušo, nikar naj vas ne preslepi, nekaj se skriva v ozadju.

LEV

Venera vam bo prinesla prijetne občutke na ljubezenskem področju. Končno boste lahko naredili tisto za kar si že nekaj časa prizadevate. Nikar se ne obremenjujte z govoricami.

DEVICA

Prihaja čas, ko boste morali narediti načrte, kako naprej. Na poslovnem področju se vam bo nenadoma prikazala priložnost. V popoldanskih uricah se pazite nepredvidljivih dogodkov.

TEHTNICA

Ob sreči, ki jo doživljate se bo čas za trenutek ustavil. Napredovanje boste dosegli na vseh področjih, zato ne ponavljajte starih napak. Veliko pozornosti morate nameniti ljubezni.

ŠKORPIJON

Naprej boste lahko stopili edinole tako, da boste počistili stare zadeve. Neprestano imate občutek, da vam zmanjkuje energije in se vrtite v začaranem krogu.

STRELEC

Z vso hitrostjo boste želeli urediti nastalo situacijo. Previdno vam svetujemo na finančnem področju, saj ni vse zlato kar se sveti. Napredovanje bo tokrat razvidno, vendar se bo vse odvijalo nekoliko počasneje.

KOZOROG

Vaša zaverovanost vase je pretirana. Bodite bolj obzirni do vseh ljudi, ki so v stiku z vami. Strogost ni vedno najbolj primeren način za razreševanje konfliktnih situacij.

VODNAR

Življenje bo tudi vnaprej polno aktivnosti in nenavadnih okoliščin. Z veseljem bi ustregli vsem po vrsti, vendar vam bo kronično primanjkovalo časa. Nikar ob vsem skupaj ne pozabite nase.

RIBI

Velike spremembe, ki se dogajajo v vašem življenju vas obremenjujejo in hkrati osrečujejo. Mnogo časa boste posvetili starim spominom, prevzelo vas bo tudi romantično razpoloženje.

HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA.

DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 IN NA 090 64 30 ( CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.