Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 1. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 1. FEBRUAR 2019

OVEN

Nekako niste zadovoljni s svojim trenutnim stilom življenja, iz vsega srca si želite spremembe. V zelo kratkem času lahko pričakujete novice, ki bodo razbile motečo monotonijo.

BIK

Stvari se po eni strani zelo dobro rešujejo, kar pa je tudi rezultat vaših preteklih aktivnosti in naporov. Lahko ste ponosni nase, da ste vztrajali pri svoji taktiki, čeprav je bilo velikokrat naporno.

DVOJČKA

Vsega pač ne morete imeti. Potrebno bo narediti prioriteto, kaj lahko počaka in kaj si lahko privoščite takoj. S potrpežljivostjo boste prišli najdlje, zato v prvi vrsti umirite svojega nemirnega duha.

RAK

O nekem prijatelju boste popolnoma spremenili svoje mnenje. Če vam bi kdo to dejal še pred dnevi, tega ne bi verjeli. Vse boste videli v luči novih dogodkov popolnoma drugače.

LEV

Ne boste se pustili prepričati o tem, da bi morali v osnovi vse spremeniti. Vaš občutek, da je prav tako kot je sedaj, ne bo popolnoma nič drugačen tudi v prihodnje.

DEVICA

Nima smisla, da vršite pritiske in skušate priti do uveljavitve svojega stališča. To, kar je dobro drugim, pač ne ustreza vam. Uspešno se boste znali prilagoditi.

TEHTNICA

Težko boste pojasnili svoje stališče. Pravzaprav bi izgubljali energijo, če bi se izgubljali v podrobnostih. Končno pa to sploh ni potrebno, saj vam ni potrebno polagati drugim računov.

ŠKORPIJON

Varnost, tako v čustvenem kot materialnem smislu, vam ogromno pomeni. Resno ste pripravljeni prisluhniti in pomagati tudi drugim, kar ne ostaja neopaženo. Želi boste sadove svojega dela.

STRELEC

Velikokrat nočete vedeti ali videti tistega, kar vas bi lahko bolelo. Po eni strani je to praktično, po drugi pa se vam kopiči določena zmeda. Soočiti se bo potrebno tudi s tistim manj prijetnim delom.

KOZOROG

Zaradi svojega posesivnega odnosa ste bili v preteklosti že deležni kakšne kritike, vendar vas lahko še vedno zanese. Nič in nihče ni vaša lastnina, zato ne morete tako razpolagati z ljudmi in stvarmi.

VODNAR

Ko se enkrat zaobljubite znate biti zelo lojalni in zvesti. Da pa pride do tega, lahko včasih traja v nedogled. Nekomu močno najedate živce, ker se ne izjasnite v celoti.

RIBI

Pošteno bi bilo, da bi povedali kaj si mislite v resnici. Sicer si lahko kdo vaš molk razlaga popolnoma napačno. Veliko vam bo do tega, da boste uredili konkreten medsebojen odnos.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.