Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 03. 02. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 03. 02. 2019

OVEN

Intenzivnost vaših čustev se bo še povečala, povečala se bodo pa tudi vsa nasprotja, ki izhajajo iz partnerskega življenja. Dan bo poln dogodkov, na katere ne boste mogli zavestno vplivati. Prepustite se.

BIK

Uspešno se boste postavili po robu vsem težavam in jih reševali sistematično, druga za drugo. Pokazalo se bo, da ste imeli prav v neki ključni zadevi, ki se dotika vaše poslovne kariere. Naredili boste dobro potezo.

DVOJČKA

Nemir vam bo povzročal zastoje, zato se mu postavite v bran z vso silovitostjo. Dobili boste sporočilo, zaradi katerega se boste zamislili in želeli stopiti iz rutine, v kateri se nahajate.

RAK

 Naredite si točno določeno strategijo, kako boste ravnali v prihodnje. Čas je zares ugoden za načrtovanje in analiziranje stanja, v katerem se nahajate. Jupiter, planet sreče bo v dobrem položaju in vam prinaša obilo priložnosti.

LEV

Vse se bodo odvijalo s presenetljivo naglico, zato nekaterih stvari ne boste dobro dojemali. Ne glede na okoliščine se ne boste smeli pritoževati. Življenje se vam ponuja v vsej svoji slikoviti obliki, sprejmite pozitivne vibracije.

DEVICA

Ugotavljali boste, kaj vse zamujate zaradi lastne nezmožnosti stopiti iz začaranega kroga. Od življenja boste v prihodnjih dneh potegnili tisto nekaj več in bili zadovoljni z rezultati.

TEHTNICA

Vaša neodločnost bo stopila v ozadje in iz dneva boste potegnili maksimalno kar lahko. Čudovit dan je pred vami, stik z naravo vam bo pomagal, da ohranite ravnovesje med fizičnim in duhovnim telesom.

ŠKORPIJON

Lenobno boste preživeli dopoldanski čas, v popoldanskih uricah pa lahko pričakujete več akcije. Druženje in komunikacija bo prijetno vplivala na vas, zato se boste predali užitkom vseh vrst.

STRELEC

Aktivnosti bodo velike, velika tudi vaša potreba preživeti dan raznoliko in z velikimi napori se boste lotili svojih načrtov. Dan bo potekal v prijetnih vibracijah tudi v ljubezenskem odnosu.

KOZOROG

Premišljevali boste, kako vnesti v svoje življenje več dinamike in več različnosti. Želje so eno, realnost pa drugo, ne glede na to, da je moč vaše volje neizmerna.

VODNAR

Da boste dosegli želeno se boste odločili preseči določene vzorce, ki vas obremenjujejo in delajo ranljive. Zadeve boste vzeli v svoje roke in kaj kmalu se bodo pokazali rezultati.

RIBI

Položaj bo naravnost odličen kar se vašega ljubezenskega življenja dotika. Nekoliko bolj stresno in težavno pa je lahko v sorodstvenih odnosih, zato bodite previdni, kako nastopate v kočljivih zadevah.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.