Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – SOBOTA, 02. 02. 2019

HOROSKOP – SOBOTA, 02. 02. 2019

OVEN

Nihče vas ne bo mogel ustaviti pri uresničevanju vsega kar ste si v svojih mislih zastavili. Zamude, ovire in zastoji bodo stopili v ozadje in namesto tega se bodo stvari dogajale s pospešenim ritmom.

BIK

Dogodki se bodo vrstili drug za drugim, vi boste pa vpeti med osebnim in poslovnim delom vašega življenja. Čustva vas bodo vlekla v eno stran, razum v drugo, sami pa boste enostavno samo srečni.

DVOJČKA

Intenzivnost dogodkov se bo povečevala, povečeval tudi vaš notranji nemir. Luna  vam bo pomagala, da čudovito uskladite nasprotja, ki se kažejo v vašem življenju.

RAK

Pomembnost dogodka, na katerega ste v preteklih dneh dajali toliko pozornosti, bo stopil v ozadje in namesto tega boste umirjeni in polni novih pričakovanj. Paziti morate, da ne zastanete v svojem koraku.

LEV

Bivanje Sonca v Vodnarju ob kombinaciji Marsa  bo čudovita kombinacija, da dosežete uspeh. Komunikacija bo odlična, zato boste lahko brez zadržkov povedali svoje mnenje.

DEVICA

Vaša energija bo koncentrirana, saj bivanje Marsa v Ovnu prinaša potrebo akciji. Kljub vplivu lahko presežete sami sebe in odločno nasprotujete zadevam, ki jih ne odobravate.

TEHTNICA

Partnerska razmerja bodo igrala pomembno vlogo v tem času, zato se potrudite in njim namenjajte nekoliko več pozornosti. Besede, ki so neizgovorjene oblikujte v svoje želje in jih podajte v življenje.

ŠKORPIJON

Pogosto se vam dogaja, da živite eno in občutite drugo. Nasprotja so velika, velika pa tudi vaša pričakovanja. Naredite konec čakanju in končno stopite v akcijo.

STRELEC

Mars  vam bo prinesel kar nekaj zmešnjav, na katere ne boste računali. Kljub težavam se boste odlično znašli v zadevi, ki se dotika vašega poslovnega življenja. Dosežete lahko napredek.

KOZOROG

Čustva bodo tokrat stopila v ozadje in namesto njih bo zavladal strogi razum. Zaradi tega boste določeno situacijo videli iz čisto drugega zornega kota, kar vam bo pomagalo , da najdete ravnovesje.

VODNAR

Zračno obarvan dan vam bo prinesel obilo radosti in sreče, kar boste pa koristno uporabili na vseh življenjskih področjih. Imeli boste prodorno energijo in veliko možnost, da dan preživite uspešno.

RIBI

Življenje vas bo postavilo pred odločitev, od katere bo veliko odvisno, kako se bo vaše življenje odvijalo naprej. Veliko boste premišljevali o sreči in o tem, kako jo nadgraditi.

 HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.