Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA TOREK, 5.FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA TOREK, 5.FEBRUAR 2019

OVEN

Zaradi bivanja Marsa v vašem znamneju  namenite več pozornosti finančnemu stanju in ljubezenskem področju. Čas za večje premike ni ugoden, je pa ugoden, da ugotovite, kje popravljati napake, storjene v preteklem obdobju.

BIK

Poslovno boste zelo aktivni, na čustvenem področju pa plavali na oblaku sreče. Zelo boste dobro združevali nasprotja in ujeli veliko močno energijo, ki je prisotna v prostoru.

DVOJČKA

Delali boste načrte za prihodnje mesece in vaša edina motivacija bo, kako preživeti kar najbolj nenavaden čas v smislu zabave, potovanj in vsega lepega, ki prinaša življenje.

RAK

Z veliko odgovornostjo boste reagirali na zadevo, ki se bo postavila na vašo pot, Nikakor ne boste zadovoljni, da potisnete težave ob stran, saj se zavedate, da lahko slej kot prej pridejo ponovno v vaše življenje.

LEV

Poiskali boste najboljša rešitev za zadevo, ki jo zanemarjate. Partner pričakuje veliko vaše pozornosti in vaš čas. Čustva bodo intenzivnejša v večernih uricah, zato jih izkoristite za romantiko.

DEVICA

Veselje, ki ga boste občutil bo neizmerno, še posebno zato, ker ga boste delili z ljubljeno osebo. V svojih mislih boste naredili načrte, kako boste preživeli dni, ki prihajajo.

TEHTNICA

Brezupno si boste prizadevali, da zadevi, ki vas bremeni pridete do konca. V tem času ne morete računati na pomoč ljudi okoli sebe, saj so medsebojni odnosi preveč napeti.

ŠKORPIJON

Priporočljivo je, da uredite zadeve, ki stojijo ob strani. Težko se boste skoncentrirali na delo, saj bodo pritiski iz okolice povečani. V popoldanskih uricah je zelo dobro, da se sprostite.

STRELEC

Svojo puščico boste tokrat usmerili v točno določen cilj in pri tem doživeli pravo olajšanje, ko boste ugotovili, da je zadela svoj cilj. Novice, ki krožijo in bodo prišle tudi na vaša ušesa bodo neverjetne.

KOZOROG

Poslušali vas bodo in se ravnali po vaših nasvetih, kar bo pravi balzam za vašo dušo. Ob nepričakovanem dogodku se boste sprostili in razkadili nakopičeno energijo.

VODNAR

Zdelo se vam bo, da stojite na enem in istem mestu, ne gleda na to, da ste v zadnjem obdobju zelo napredovali. Določite si točno strategijo, kako delovati v partnerskem odnosu, saj vaša energija ne sme biti razpršena.

RIBI

Pred vami je sproščen, dinamičen dan, v katerem lahko naredite veliko koristnega, tako zase, kot tudi za partnerja. Strahovi, ki so bili prisotni v preteklosti se bodo razblinili v nič.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.