Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA SREDO 6. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA SREDO 6. FEBRUAR 2019

OVEN

Luna  bo dobro vplivala na vaše razpoloženje. Zaradi tega aspekta lahko naredite veliko koristnega ravno na poslovnem področju. V ljubezni pa boste nekoliko bolj napeti, ne boste točno vedeli, kaj in kako.

BIK

Vse vam bo šlo dobro od rok, ne glede na to, da se bodo drugi okoli vas počutili nekoliko nemočne in nesproščene. Z dobro voljo boste naredili v svoji okolici veliko pozitivnega, zato se bodo mnogi veselili biti v vaši družbi.

DVOJČKA

Mimogrede se lahko zapletete v prepir, zato pazite, kako ravnate z občutljivimi ljudmi. Veseli boste v novem pričakovanju, zato nikar ne popuščajte slabim vibracijam. Dobili boste prijetne novice.

RAK

Marsikdo bo zavidal vašemu položaju, zato se nikar ne ozirajte na svojo okolico. Naredite si točno strategijo, kako ravnati in se držite svojega načrta do vsake podrobnosti.

LEV

Bivanje Lune v Ovnu vam bo povrnilo moč in sijaj, zato se boste dobro počutili v svoji koži. Na poslovnem področju vas čaka presenečenje, zato se nikar ne ustrašite novih odgovornosti.

DEVICA

Danes boste brezskrbno uživali v novo nastali situaciji, ki se bo pokazala kot nujno potrebna. Deležni boste pohvale in končno zlezli na zeleno vejo. Tudi v ljubezni vam zvezde kažejo prijetne vibracije.

TEHTNICA

Uspelo vam bo , da boste veseli in zadovoljni kljub težavam, ki vas pestijo. Nikakor ne boste uspeli razumeti dejanje partnerja. Nastopil je čas, ko se lahko o vsem odkrito pogovorite.

ŠKORPIJON

Vaše počutje bo nihajoče, nihajoča tudi vaša samozavest. Ugotavljali boste, da potrebujete nekaj za svojo sprostitev. Prilagajanje okoliščinam vam tokrat ne bo šlo dobro od rok.

STRELEC

Luna v ognjenem znaku bo povišala vašo raven energije in kar blesteli boste v vlogi, ki vam bo zaupana. Nikar ne pozabite, da se svet ne vrti samo zaradi vas in poslušajte še nasvete koga drugega.

KOZOROG

Ugodne pozicije planetov vam kažejo na to, da boste končno zadihali s polnimi pljuči. Na ljubezenskem področju se vam kažejo sicer manjši zapleti, kateri prihajajo k vam iz preteklosti.

VODNAR

Ugotavljali boste, da ni vse tako zakomplicirano in nemogoče, zato se vam bo kaj kmalu povrnil nasmeh na obraz. Z veliko mero poguma in dobre volje boste izpeljali zadeve do srečnega konca.

RIBI

Marsikaj se bo zgodilo nepričakovanega, mnogo zadev pa imate trdno v svojih rokah. Naj vas ne presenečajo poteze nekoga, kajti že dalj časa ga sumite, da manipulira z ljudmi okoli sebe. Dajte mu ustrezno lekcijo.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.