Domov / Lokalno / HOROSKOP ZA PETEK, 8. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 8. FEBRUAR 2019

OVEN

Naj vam vaše misli ne uhajajo k nepomembnim zadevam, saj vas preganja čas. Postoriti morate veliko zadev, ki se dotikajo vaše preteklosti. Potrebno se bo osredotočiti na delo in zaslužek.

BIK

Vaša taktika se je že v preteklosti izkazala za zelo uspešno, zato ni nobenega razloga, da bi jo spreminjali. Če imate trenutno manjši zastoj, ga sprejmite mirno in preudarno. Vse se bo obrnilo v vaše dobro.

DVOJČKA

Ne ozirajte se nazaj in stopite korak naprej. Vaš življenjski ritem bo pospešen, veliko stvari se vam bo dogajalo in zato boste vse dobro prebrodili. Ponovno se boste povezali z nekom iz preteklosti.

RAK

Ljubezenski odnos se bo v teh uricah še poglobil, zato boste imeli vse razloge, da ste srečni. Na poslovnem področju se bo naredil premik v smeri, ki bodo za vas neprepoznavne. Pustite času čas.

LEV

Nekaj več previdnosti vam ne bo škodovalo, zato se umirite in delujte skladno z dogodki, ki sledijo. Koncentracija bo nekoliko zmanjšana, zato lahko naletite na kakšne nepredvidljive ovire.

DEVICA

Vaša modrost se bo pokazala v tem, da boste stisnili zobe in ne boste reagirali na kočljivo situacijo. Popazite na občutljiv živčni sistem. Pomoč bo prišla ob pravem trenutku in vedeli boste, da ste na pravi poti.

TEHTNICA

Vaš trenutni položaj je mnogo bolj stabilen kot je to razvidno na prvi pogled, zato lahko v tem času tvegate več kot ste to sprva nameravali. Preživeli boste čustveno obarvan večer.

ŠKORPIJON

V prihodnjem obdobju boste poglobili odnos,obeta se vam pa še novo poznanstvo. Kar nekaj odličnih potez boste naredili v tem dnevu in z odločitvami celo presenetili samega sebe.

STRELEC

Svoja merila boste spreminjali kot se spreminjajo zadeve v vašem življenju. Izkazalo se bo, da ste pravi pripadnik svojega znamenja. Kot vedno, boste tudi sedaj dosegli točno tisto kar želite.

KOZOROG

Popolnoma jasno vam je, da imate okoli sebe tudi neiskrene ljudi, ki vam želijo škoditi. Slednje se predvsem nanaša na poslovno področje. V sebi morate poiskati veliko modrosti, da boste dosegli svoje cilje.

VODNAR

Svoje obveznosti boste izpolnjevali povsem avtomatično, vendar boste postavili vse stvari na svoje, pravo mesto. To vam bo dalo novi zagon in novo energijo, ki jo boste tokrat usmerili tudi na ljubezensko področje.

RIBI

Zberite vso svojo voljo in dinamično začnite dan. Dogodki se bodo vrstili drug za drugim in s presenečenjem boste ugotavljali, da le vse ni bilo tako zaman. V popoldanskih uricah se boste sprostili.

HOROSKOP  JE TUDI TOKRAT ZA VAS PRIPRAVILA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA ŠTEVILKO 041 404 935 IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA, DOLORES PA NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.