Domov / Slovenija/Svet / HOROSKOP – NEDELJA, 10. 02. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 10. 02. 2019

OVEN

Če boste partnerju nudili razumevanje namesto kritike, ste na najboljši poti, da preživite harmoničen vikend. V nasprotnem primeru lahko pričakujete direktno nasprotovanje.

BIK

Čez teden ste si uspeli vzpostaviti nekaj notranjega miru, za čas vikenda pa bo to stanje ponovno ogroženo. Predvsem zaradi tega, ker boste imeli preveč časa za razmišljanje.

DVOJČKA

Energije boste imeli ogromno, zato lahko kar prehitevate z opravili. Obstaja celo nevarnost, da marsičesa ne privedete do kraja, ker boste hoteli postoriti prav vse. Kaže se stik s tujino.

RAK

Naj bo današnji dan namenjen družini in njenim članom, kajti zadnje časa zanje niste imeli energije. Posvetite jim svoj čas in družbo. Načrtovali boste tudi določene spremembe v zvezi z ureditvijo doma.

LEV

Sami boste sposobni narediti veliko, tokrat drugih ne boste obremenjevali. Storite lahko še korak naprej, tokrat vam bo uspelo. V popoldanskih urah se vam obeta nenaden preobrat.

DEVICA

Finančna situacija bo iz dneva v dan boljša, zato bodo v porastu tudi vaše želje. Zelo trezno boste razmišljali o tem kaj resnično potrebujete in kaj še lahko počaka z nakupom.

TEHTNICA

Ne obremenjujte se s tem kaj vse bo ostalo neopravljeno doma, ampak prosti čas izkoristite čim bolj aktivno v krogu domačih. Odločite se za krajši izlet v naravo.

ŠKORPIJON

Če vas je bilo do nedavno še strah, kako boste kos dodatnim in novim obveznostim, ste sedaj lahko že bolj mirni. Ugotavljali boste, da nič ni prezahtevno in pretežko za vas.

STRELEC

Na to, da boste pobirali plodove vsega, kar ste sadili pred meseci, bo potrebno počakati še kakšen mesec ali dva. Naj vam to ne jemlje poguma. Bodite potrpežljivi in vztrajni.

KOZOROG

Za veliko ljudi dela prost dan, za vas za zelo deloven dan! Nič hudega, saj vam vse skupaj ne bo v breme. V dogajanjih in kasneje tudi rezultatih boste videli odsev lastne uspešnosti.

VODNAR

Ženska oseba vam je lahko v veliko oporo, saj bo razumela vse tisto, kar drugim ne morete dopovedati. Sicer pa nesporazume in svoja stališča pojasnite v mirnem tonu.

RIBI

Pričnite bolj verjeti vase in v lastne postopke.  Potrditev morate najti v sebi, to je edina prava pot, ostalo je odveč. Še kako se bo izkazalo, da vsaka akcija rodi reakcijo!

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA. CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

Konec tedna 50.Tabor slovenskih pevskih zborov

V Šentvidu pri Stični bo jutri in v nedeljo 50. Tabor slovenskih pevskih zborov. Tudi …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.