Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA ČETRTEK, 14. FEBRUAR 2019

HOROSKOP ZA ČETRTEK, 14. FEBRUAR 2019

OVEN

Za vami je naporno obdobje, zato bo dan bolj umirjen. Dogajale se vam bodo nenavadne stvari, vendar boste kljub vsemu zadovoljni in veseli. Na prihodnost boste gledali z optimizmom.

BIK

Zelo resno se boste lotili svojega dela. Izredno boste pridni in marljivi, zato boste danes naredili veliko. Nekdo bo prebudil v vas že davno pozabljeno hrepenenje.

DVOJČKA

Nujno potrebno bo, da si zagotovite, kako boste delovali v prihodnje. Malce boste negotovi glede nekoga, ki vam pomeni več kot ostali. Pogovorite se o nejasnostih, le tako boste v svoji duši mirni.

RAK

Kljub vašim izjemnim naporom boste imeli občutek, da stopate na enem in istem mestu. Dosegli boste kompromis med želenim in realnim. Nekdo vas bo prijetno presenetil in razburkal vašo domišljijo.

LEV

Uspelo vam bo nemogoče in zaradi tega boste danes izjemno dobre volje. To bo dobro delovalo na vaše počutje. V mislih boste delali načrte za vnaprej.

DEVICA

Srečni boste ob misli na prihajajoče dni. Sicer se bo tudi danes vrstilo nekaj drobnih težav, katere vas pa ne bodo spravljale v slabo voljo. Premišljevali boste o sebi in si zaželeli, da se bi imeli bolj v oblasti.


TEHTNICA

Imeli boste lenobno jutro, pa vendarle vas bodo drugi prisilili k temu, da bo dan aktiven, da se boste na koncu že zabavali. Nič si ne boste jemali pretirano k srcu, kar je tudi prav.

ŠKORPIJON

Vaš načrt  vas bo navdajal z velikim pričakovanjem. Fizično se boste sicer počutili malce izčrpano, vendar bo vaša mentalna energija na višku. Pričakujete lahko neko srečanje.

STRELEC

Zmanjšana koncentracija vam bo prinesla nekaj težav v komunikaciji. Zaradi tega vpliva boste tudi pozabljivi in raztreseni. Svetujem vam veliko previdnost, še posebno v prometu.

KOZOROG

V današnjem dnevu boste podoživljali zadeve, ki so povezane s časom od začetka  lanske jeseni. Sami pri sebi boste občutili nemoč, vendar tudi odločitev, da ne boste nikoli več tako ravnali.

VODNAR

Prejeli boste sporočilo, katero vas bo presenetilo in vam dalo kar nekaj zamisli za vnaprej. Priložnosti vam tudi te dni nikakor ne bo manjkalo, življenje se vam bo pokazalo v novi, privlačni luči.

RIBI

Zadovoljni boste zaradi opravljenega dela in deležni boste pohval. Koristno za vas bi bilo, da se malo umirite, predvsem zaradi psihičnega stanja.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ZA VAS ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265 TER NA 090 64 30 IN NA FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935  IN NA FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.