Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA SOBOTO, 9. MAREC 2019

HOROSKOP ZA SOBOTO, 9. MAREC 2019

OVEN

Potrpežljivost bo vrlina, počasnost pa v vašem primeru pogoj za uspeh. Ravnajte drugače, kot ste sicer vajeni, to je trenutno potrebno.

Naj vas pri tem nič ne moti!

BIK

Ljubezensko življenje vas trenutno ne bo najbolj zadovoljevalo. Zadovoljstvo boste našli bolj na drugih področjih. Razmislite, kako najbolj modro porabljati energijo, da zablestijo vaši potenciali.

DVOJČKA

Pred vami so dnevi pospešene komunikacije, potovanj, srečanj, razgovorov in dogovorov. Izmenjavali boste telefonske številke, dan bo zelo pester.

RAK

Rane iz preteklosti se še niso čisto zacelile, kar boste poskušali na vsak način prikriti. V boljši formi boste, kot v preteklih dneh, energije vam ne bo primanjkovalo.

LEV

Čustveno strastni dnevi so pred vami, nikar ne pretiravajte pri ničemer in se ne naprezajte preveč. Svojo energijo skrbno čuvajte za tisto, kar vas trenutno najbolj osrečuje.

DEVICA

Nenavadne situacije vam bodo dale misliti. O razpoloženju v preteklih dneh ne bo več sledi, saj se bo prebudil vaš radovedni duh in raziskovalna žilica.

TEHTNICA

Lahko se vas poloti izčrpanost in malodušje. Lahko se bi vam zgodilo, da bi zaradi tega zamudili vrsto dobrih priložnosti za napredovanje. Ne bodite čisto v ozadju, posezite bolj aktivno v delovanje.

ŠKORPIJON

Požrtvovalnost je odlična vrlina, vendar vam lahko dela trenutno celo škodo. Ozračje bo prežeto s strastmi, partner se bo odzval na vaše ravnanje na enak način.

STRELEC

Pokažite tisto, kar resnično občutite. Skrb za družinskega člana vam ne bo dala miru. Vse, kar je mogoče ste naredili, čudežev pa tudi od vas nihče ne pričakuje.

KOZOROG

Pretvarjali se boste, da nič ne opazite in se skrivali za masko nezainteresiranosti. Ta taktika je lahko uporabna enkrat, dvakrat, nikakor pa naj ne postane vaše stalna praksa.

VODNAR

Čas je, da spremenite nekaj navad v svojem vsakodnevnem tempu. Ne pozabljajte na partnerja in ne posvečajte vse pozornosti delu, da si ne bosta pokvarila harmonično vzdušje.

RIBI

Zakaj bi razmišljali o izgubi, če imate lepe možnosti za uspeh? Pomembno je, da si zastavite mogoče celo nove cilje, ki bodo aktivirali vašo ustvarjalno energijo.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.