Domov / Zabavno / HOROSKOP – NEDELJA, 10. 03. 2019

HOROSKOP – NEDELJA, 10. 03. 2019

OVEN

Ne zapletajte se v kakšne igrice, da se ne opečete. Presodite, kaj čutite do osebe, ob kateri zadnje čase skoraj izgubite razsodnost, saj vas druženje popelje kar med oblake.

BIK

Obetajo se vam zanimivi dnevi, v katerih se boste počutili odlično. Če ste menili še pred kratkim, da vam vse uhaja iz rok, boste od sedaj naprej čutili, da ste v svojo mrežo ujeli nekaj izjemnega.

DVOJČKA

Vaše misli bodo zakopane globoko v vaše srce. Usoda je pač takšna, da se včasih na nenavaden način poigra z nami. Zato se ji samo predajte. Pričakujete lahko nenadne spremembe.

RAK

Vaše misli bodo uhajale neznano kam, vendar jih boste vseeno z lahkoto kontrolirali. Ljubezen in strast vam bo v tem obdobju pričela pomeniti veliko več.

LEV

V tem obdobju boste čutili povečano željo po druženju z različnimi ljudmi. Možnosti je ogromno, znali boste uspešno vzpostavljati različne kontakte.

DEVICA

S partnerjem boste kot eno, iskrice se lahko razširijo v pravi ogenj strasti. Sicer pa to sploh ni v vaši naravi. Vaša potrpežljivost ne bo velika, zato je dobro, da se tudi umirite.

TEHTNICA

Morebitne zdravstvene težave so lahko celo odraz premalo aktivnega ljubezenskega življenja. Nastalo praznino skušajte zapolniti na drugačen način.

ŠKORPIJON

Stara ljubezen bo sveža kot zgodnja pomladna jutra, na katera ste še posebej navezani. Bodite v svojih občutkih radodarni, kajti to se vam bo bogato obrestovalo.

STRELEC

Mnogokrat se zapletete v lastno mrežo, partner pa se lahko ob tem celo zabava. Tokrat ne bo tako. Odlično se boste znašli in tudi v ljubezni uživali v polni meri.

KOZOROG

Preverite svojo sposobnost prilagajanja, saj v tem obdobju ne bo ravno najboljša. Nekdo se bo naveličal čakati, zato spremenite svojo taktiko. Takoj boste začutili spremembo.

VODNAR

Vaša očarljivost bo velika, zato si morate poiskati tudi priložnost, ki lahko zelo spremeni dneve, ki so pred vami. Veliko je stvari, zaradi katerih se lahko resnično veselite.

RIBI

Poskušajte si čas prirediti čim bolj sproščajoče in ne zahtevajte preveč od sebe in drugih. Pomembno je, da se držite tudi dane obljube, saj bodo tako okoliščine za vas maksimalno ugodne.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA. CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.