Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 11. MAREC 2019

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 11. MAREC 2019

OVEN

Iz vaših ust bodo prihajale sladke besede, dobro voljo boste širili okoli sebe. V delovnem okolju boste prav uživali, ne glede na to, kaj se bo dogajalo v neposredni bližini.

BIK

Lenoba, ki se vas občasno poloti, vam lahko naredi škodo v ljubezni. Dvignite se višje in bodite polni življenja, prikličite iz sebe svojo strast. Zdaj je odličen čas za konkretno akcijo.

DVOJČKA

Odločati se boste morali predvsem po svojem občutku. Nekdo vas bo vztrajno zasledoval s pogledi, kar vas bo zabavalo. Sprva boste hladni, kasneje pa se lahko zelo prebudite.

RAK

Dnevi, ki bodo sledili, vas bodo fizično precej izčrpavali. Prav zaradi tega se morate izogibati situacijam, ki bi lahko ogrozile vaš poslovni položaj. Držite se raje v ozadju.

LEV

Na nekoga v svoji bližini boste naredili izreden vtis. Sprva vam bo to zanimivo, kasneje pa se lahko hitro naveličate. Več pozornosti boste tokrat namenjali svojim nadaljnjim poslovnim potezam.

DEVICA

Nekateri napori so prav nesmiselni, skušajte jih zamenjati z nečim novim, kar vas bo osrečevalo in notranje izpopolnjevalo. Zaslužili ste si srečo, zato jo vzemite takšno, kakršna pač je.

TEHTNICA

Tisto, kar tako vztrajno iščete, je pravzaprav pred vašim nosom. Nedavni uspehi v ljubezni vas lahko preveč uspavajo, zato se morate zbuditi in se vrniti nazaj v realno življenje.

ŠKORPIJON

Gre vam dobro, vendar boste želeli v svojem življenju še več romantike, ljubezni in strasti. Vse to boste našli v osebi, ki jo imate v mislih. Komunikacija bo odlična, zato ne čakajte več.

STRELEC

S svojim ravnanjem lahko aktivirate prav nasprotno reakcijo od želene, čeprav se boste zelo potrudili. Nekoga sicer lahko prepričate v svoj prav, vendar vam to ne bo dovolj.

KOZOROG

Ne obremenjujte se z namigi, ki ste jih dobili. Pravo resnico tako ali tako v tem času ne boste ugotavljali. Vaš delovni elan bo na zavidljivi ravni, športne aktivnosti vas bodo privlačile.

VODNAR

Nič pomembnega ne boste prezrli, vendar vas bo spremljal nejasen nemir, da niste storili vsega, kar bi morali. Potrudite se za boljšo koncentracijo pri delu.

RIBI

Svojo plat zgodbe boste povedali in čakali, da se še kdo oglasi. Mogoče sploh ne bo odziva, kar vas naj ne preseneti. Za nikogar situacija ni tako aktualna, kot za vas.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.