Domov / Zabavno / HOROSKOP – ČETRTEK, 14. 03. 2019

HOROSKOP – ČETRTEK, 14. 03. 2019

OVEN

Skušajte malce upočasniti svoj tempo. Zaradi naglice boste zmedeni in nepozorni. Poleg tega vas bo vsaka malenkost vrgla iz tira. Vse boste hoteli narediti naenkrat, kar pa ne bo šlo.

BIK

Če tega, kar iščete, ne boste deležni, boste to iskali drugje. Vodile vas bodo strasti, zato bodo vaše odločitve velikokrat nerazumne. Prav je, da imate cilje, vendar vas mora voditi razum.

DVOJČKA

Znani ste po tem, da se ne obremenjujete z mnenjem drugih ljudi. Tokrat bo zgodba povsem drugačna, vaš odnos pa zelo kritičen. Veliko boste dali na to, kaj si drugi mislijo o vas, kako vas doživljajo.

RAK

Izogibajte se stresa, naporov in ljudi, ki vam jemljejo energijo. Raje se prepustite uživanju. Bodite sproščeni, odprti, pripravljeni na nove avanture, ki se vam obetajo.

LEV

Vaši cilji bodo zelo visoko leteči, a omejitve v vsakdanjem življenju velike. Vaš tempo bo hud, lahko da boste pozabljali na dogovore ali napačnim ljudem posredovali napačne informacije.

DEVICA

V družabnem smislu boste blesteli, posebej če imate na sporedu kakšno krajšo pot ali izlet. Ljudje se bodo radi zadrževali v vaši bližini, kar bo všeč tudi vam.

TEHTNICA

Pozitivni razburkanosti vašega družinskega življenja se bo pridružilo še intenzivno ljubezensko dogajanje. Vzrokov, da bi se pritoževali, trenutno res nimate.

ŠKORPIJON

Bolj obzirni in potrpežljivi bodite, vsekakor lahko računate na prijetne trenutke v dvoje. Ob sebi boste imeli več prijaznih znancev, nekatere tudi erotično zelo privlačne.

STRELEC

Ne pozabljajte, da je včasih treba stalnega partnerja na novo osvajati. Vaše najmočnejše osvajalsko orodje bo optimizem, presenečate pa lahko tudi s predlogi in z željami.

KOZOROG

Tokrat boste res znali na vse pogledati iz pravega zornega kota. Hecno, kako vas zabavajo vzorci vedenja. Vsekakor bolje, da vas zabavajo, kot da bi vas spravili slabo voljo.

VODNAR

Veliko boste razmišljali kako svoj primer predstaviti tako, da boste na koncu zmagoviti. Kombinacija iskrenosti vam prinaša veliko simpatij in odobravanja.

RIBI

Verjeli ste v to, da lahko računate na prijatelje, a da lahko računate nanje do te stopnje, niste ni sanjali. Prav toplo vam bo v duši in pri srcu, da vas obkrožajo takšni ljudje.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA  041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.