Domov / Zabavno / HOROSKOP ZA PETEK, 15. MAREC 2019

HOROSKOP ZA PETEK, 15. MAREC 2019

OVEN

Če se boste za vikend odločili za potep, boste storili pametno. Čudovit vikend je pred vami! Če ne boste pozabili na partnerja, bo tudi vznemirljivo in romantično.

BIK

Ne naprezajte se čisto do konca, uživajte veseli vikend, postavite v ospredje romantiko. Morda se bosta morala malo loviti, a tudi to je del tiste vznemirljivosti.

DVOJČKA

Osamljenost vam ne bo ugajala. Obisk prijateljem, znancem, vam lahko ostane še dolgo v spominu, zato ne ostajajte doma. Dobro veste, kako spodbudno deluje dobra družba na vas.

RAK

V neki zadevi ravnajte previdno. Ne zapletajte situacije še dodatno, saj sami veste, da je stvar zapletena sama po sebi in potrebuje svoj čas. Ne prehitevajte dogodkov, saj ne morete ničesar pospešiti.

LEV

Od najdražjih ne pričakujte, da vas bodo zaščitili, ko bo to najbolj potrebno. Na delovnem mestu bodo od vas veliko pričakovali. Čeprav boste ponosni na to, da vam zaupajo, boste preobremenjeni.

DEVICA

Z znancem ne bosta nadaljevala tam, kjer sta nehala in v tem bo še prav poseben čar. Ustrezal vam bo živahen delovni ritem in ker ste v odlični kondiciji, se niti ne boste pritoževali nad preobremenjenostjo.

TEHTNICA

Ni kaj, znate izbrati pravega družabnika, a po drugi strani je tudi on izbral vas. Umirite svoje občutke in čustva, v notranjem sijaju poiščite pogon za naprej.

ŠKORPIJON

Zdaj so naposled potrgane vse tiste spone, ki so vas še zadrževale tam, kjer niste imeli kaj iskati. Veliko časa boste preživeli v krogu prijateljev. Prijal vam bo prijeten klepet.

STRELEC

Svoboda je najbolj resnična tedaj, ko verjamemo v njo. Zadnje čase pogosto tarnate nad svojo usodo, čeprav sami dobro veste, da ste za trenutne neprijetnosti sami krivi.

KOZOROG

Najlažji način, da se vas drugi spomnijo je, da jih na to opomnite. Brez užaljenosti ponosa. Zadnje čase veliko razmišljate o svojem materialnem stanju. Morda se lotile celo večjih denarnih naložb.

VODNAR

Stvari, ki vas zanimajo zadnje čase, niso le način, da se zabavate, v njih je nekaj dolgoročnega in globinskega. Iz srca se vam bo odvalil veliki kamen, zato se boste počutili svobodni kot ptica.

RIBI

Občutek imate, da lahko dosežete vse, kar si zaželite in uspešno vozite iz dneva v dan, brez posebnega premišljevanja. Težave in manj prijetne izkušnje so vedno najboljši učitelj.

HOROSKOP JE PRIPRAVILA ASTROLOGINJA DOLORES, KI JE DOSEGLJIVA NA 090 64 30 IN NA 041 519 265 TER FACEBOOK DOLORES ASTRO.

GORDANA JE DOSEGLJIVA NA 041 404 935 TER FACEBOOK ASTROLOGINJA GORDANA.

CENA MINUTE POGOVORA JE 2,19 €/MIN, OZ. PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA.

About Urednik Zeleni val

Preverite tudi

HOROSKOP ZA PONEDELJEK, 10. JUNIJ 2019

OVEN Neko obdobje se zaključuje, odpira se novo poglavje. Jasne vizije in odločnosti boste premogli …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.